TUV Austria Romania Recomanda Seminarul "OG 15/ 2012 - Ultimele modificări aduse în domeniul TVA si a impozitului pe profit"

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate

TUV Austria România SRL organizează, în București și Timișoara, seminarul “ OG 15/ 2012 – Ultimele modificări aduse în domeniul TVA și impozitului pe profit”, astfel:
- București – 19 noiembrie 2012
- Timișoara – 3 decembrie 2012

Cui se adresează seminarul?
Acest seminar se adresează profesioniștilor contabili care se confruntă cu dificultățile adaptării la noile prevederi legislative valabile de la 1 octombrie 2012 și 1 ianuarie 2013.

Tuv Austria Romania

Dezvoltarea profesională și formarea primesc un nou sens în cadrul ACADEMIEI TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, care oferă o gamă largă de cursuri în multe domenii.

TUV Austria Romania

TUV Austria România SRL organizează, în București și Timișoara, seminarul “OG 15/ 2012 – Ultimele modificări aduse în domeniul TVA și impozitului pe profit”,  astfel:

- București – 19 noiembrie 2012

- Timișoara – 3 decembrie 2012

Cui se adresează seminarul?

Acest seminar se adresează  profesioniștilor contabili care se confruntă cu dificultățile adaptării la noile prevederi legislative valabile de la 1 octombrie 2012 și 1 ianuarie 2013.

Ce veți afla:

-       Ordonanța (OG 15/2012) care modifică, din nou, Codul fiscal la numai trei luni de la cele mai recente modificări, a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 621 din 29 august 2012. Pe lângă introducerea sistemului de plată a TVA la încasarea facturii de la 1 ianuarie 2013, actul normativ aduce și alte modificări importante în legislația fiscală care țin de TVA și Impozite Directe .

-       În cadrul acestui seminar, veți afla detaliile și modul de aplicare ale acestor modificări, dar și actuale reglementări în vigoare domeniul TVA, Impozitului pe Profit, Impozitului pe venit (inclusiv pentru nerezidenți) și Contribuții Sociale Obligatorii, precum și principalele spețe și exemple aferente. ( OUG 24/2012 , OUG 125/2012 , HG 670/2012 , HG 50/2012 pentru modificarea şi completarea HG 44/2006).

Servicii incluse:

1. Suport de curs;

2. Masa de prânz și pauzele de cafea

3  Certificat de participare

4. Prestația lectorului

Despre TUV Austria România

Având filiale în cateva orașe din România: București, Craiova, Pitești, Ploiești și Timișoara, TUV Austria România a reușit să vină în permanență în întâmpinarea clienților săi prin profesionalism, creativitate și competență, remarcându-se, în ciuda unui mediu concurențial puternic, ca una dintre cele mai dinamice și inovatoare companii în secțiunile de certificare, formare profesională și inspectie tehnică.

Dintre activitățile desfășurate, enumerăm: certificarea sistemelor de management, certificarea produselor precum și certificarea personalului, testare material (conform standardelor internaționale & naționale ISCIR) și servicii de organism notificat conform Directivelor Europene în diferite domenii.

Sistemele de Management certificate de TÜV Austria CERT:

ISO 9001 Sisteme de management al calității

ISO 14001 Sisteme de management de mediu

OHSAS 18001 Sisteme de management al sănătății și securității ocupaţionale

ISO 22000 Sisteme de management al siguranței alimentelor

IFS International Food Standard

ISO 27001 Sisteme de management al securităţii informaţiei

Printr-un mare număr de Acreditări, Notificări, Autorizații și Certificări, TÜV AUSTRIA ROMÂNIA oferă o dovadă neconstestată a competenței sale, a independenței și dedicării unui nivel înalt de calitate a serviciilor oferite.

O prezentare detaliată a cursului găsiți la următorul link: http://www.tuv-austria.ro/acad.php?domain=fiscalitate&course=og-15-2012-ultimele-modificari-aduse-in-domeniul-tva-si-impozitului-pe-profit

Pentru mai multe informații și înscrieri vă rugăm să nu ezitați să ne contactati!

TUV Austria România

Persoană de contact:

Oana BOJAN

Tel.      0730 20 20 37

Pentru calitatea Dvs. Cu siguranță

Despre SC TUV AUSTRIA ROMANIASRL

Dintre activitățile desfășurate de TUV Austria Romania, enumerăm: certificarea sistemelor de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 , ISO 22000 , IFS International Food Standard, ISO 27001), certificarea produselor precum și certificarea personalului, testare material (conform standardelor internaționale & naționale ISCIR) și servicii de organism notificat conform Directivelor Europene în diferite domenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-tuv-austria-romaniasrl/tuv-austria-romania-recomanda-seminarul-og-15-2012-ultimele-modificri-aduse-n-domeniul-tva-si-a-impozitului-pe-profit