COSURI CADOU PASTE – un CONCEPT de CADOURI IN HAINE NOI SI INEDITE

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Logistica/Transport, Internet, Farmaceutic

Live site

Cu o experienta de 9 ani pe piata cosurilor cadou, Unda Mai realizeaza CADOURI CORPORATE - pentru partenerii Dvs. de afaceri si/sau echipa Dvs., ajuntandu-va sa va diferentiati si sa creati o impresie aparte.

COSURI CADOU PASTE – un CONCEPT de CADOURI IN HAINE NOI SI INEDITE
 Unda Mai redefineste cu fiecare colectie de cadouri conceptul de COS CADOU. Va invitam sa descoperiti CADOURILE si COSURILE CADOU - PASTE 2013!

Unda Mai - creator de cosuri cadou aparte din 2004

Cu creativitate si rabdare, Unda Mai redefineste cu fiecare colectie de cadouri conceptul de COS CADOU, clientii nostri putand descoperi astfel noi categorii de cadouri, pentru toate gusturile si bugetele.

Colectia “Cadouri si cosuri cadou Paste 2013” aduce cadouri in suporturi inedite si cu un continut variat, cu produse deosebite, produse naturale, bio, traditionale sau recent intrate pe piata precum si un aer primavaratic prin cromatica tonica abordata.

Avem ca argumente si “instrumente”- OUA PANUSA, COSURI RACHITA, SACI BRODATI CU MOTIVE PASTE, TAVITE LEMN HAND MADE, IEPURASI DE PASTE CE SAR DIN  PALARIE, CUIBURI CU OUA DE CIOCOLATA, PASCUTE FERICITE si ARANJAMENTE INEDITE DIN TURTA DULCE.

Si pentru ca Pastele, parca mai mult ca oricare alta sarbatoare, indeamna  la pastrarea traditiilor, veti regasi la noi numeroase propuneri de cadouri realizate cu maiestrie, ca in vremurile de odinioara, din material natural: linguri, cesti si chiar carti, sculptate in lemn, ceramica de Horezu, ceramica de Cucuteni, ceramica cu motive traditionale din anii 1920 scoase la lumina  cu metode moderne, unice,  celebra pictura pe oua, impletituri din panusa, saci din bumbac sau iuta, obiecte crosetate manual.

Speram ca v-am trezit  curiozitatea si va lasam sa descoperiti alaturarile inedite de produse  si metodele noastre ingenioase de asamblare a cadourilor:

CADOURI CLASICE IN HAINE MODERNE * CADOURI ATIPICE * CADOURI DULCI *CADOURI TRADITIONALE * CADOURI BIO * CADOURI ELEGANTE

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri pentru 1-8 martie, Paste, Craciun, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.
Unda Mai - Pasiune pentru frumos

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-unda-mai-srl/cosuri-cadou-paste-un-concept-de-cadouri-in-haine-noi-si-inedite