Un alt CONCEPT de COSURI CADOU pentru companii

BUCURESTI - 14 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Creativ. Variat. Adaptat cerintelor Dvs. Intrucat Pastele bate la usa, Unda Mai a pregatit pentru acest sezon cadouri pentru toate gusturile, de la cosurile cadou clasice si pana la cadouri bio, "gradini" in miniatura, fructe "fiziciene", pascute fericite; si asta nu e tot.

Un alt CONCEPT de COSURI CADOU pentru companii
 Cadou "Gradina" de primavara

Unda Mai

Va propunem CADOURI DE PASTE pentru parteneri, colaboratori si/sau ehipa Dvs. Clasice sau sofisticate, in combinatii de produse traditionale,sau cu cele mai noi marci aparute pe piata. Unda Mai concepe cadouri intr-o gama variata de suporturi: oua uriase de panusa, cosuri rachita, cuiburi, ladite din lemn, tavite florale, saculeti decorati.

O parte importanta din continutul cadourilor o reprezinta produsele bio, intrucat dorim sa va ajutam sa oferiti partenerilor sau echipei  tot ce e mai bun. In acelasi context, asezonam cadourile cu decoratiuni realizate manual, intrucat lucrurile unicat sau in serie mica sunt mai creative si de efect.

Va invitam sa descoperiti cadourile noastre!

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Paste, Craciun si de 1/8 martie, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.
Unda Mai
Pasiune pentru frumos

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-unda-mai-srl/un-alt-concept-de-cosuri-cadou-pentru-companii