O noua versiune Traffic GPS - disponibila si pe PhoneCard

Brasov - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Tehnologie

Visual Fan, compania detinatoare a brandurilor ALLVIEW si TRAFFIC GPS, anunta lansarea unei noi versiuni a softului de navigare Traffic GPS. Acesta este disponibil acum pe un suport inovator: PhoneCard.

O noua versiune Traffic GPS -  disponibila si pe PhoneCard

Versiunea Traffic GPS lansata astazi, cu meniu prietenos si harti actualizate, aduce mai multe elemente de noutate. Alaturi de cea mai completa harta a Romaniei si harti optionale pentru majoritatea tarilor lumii, sunt disponibile si optiuni precum evitare blocaje trafic, navigare in tunel si LineAssistant.

Noul PhoneCard este un Card MicroSD cu adaptor pentru Mini SD compatibil cu Symbian S60, Symbian UIQ si Windows Mobile. PhoneCard Traffic GPS de la Allview va ajuta sa transformati telefonul in GPS, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor.
Acest suport este unul portabil, adica puteti muta PhoneCard Traffic GPS din PDA in telefon, pentru ca apoi sa-l introduceti din nou in PDA.

Alaturi de PhoneCard oferim si SD Card Traffic GPS pentru dispozitivele cu Windows CE.

Pentru clientii companiei, upgrade-ul la noua versiune Traffic GPS este gratuit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/o-noua-versiune-traffic-gps-disponibila-si-pe-phonecard