Controleaza temperatura din casa ta prin montarea de rulouri exterioare aluminiu

BUCURESTI - 27 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Caldura verilor toride si frigul iernii sunt intotdeauna principalii factori pe care lumea incearca sa ii controleze. Compania Scharx a gasit raspunsul acestor cerinte, lasandu-va pe dumneavoastra sa alegeti produsele care va asigura o racoarea pe timpul verii si va permit reducerea costurilor de incalzire iarna.
Cu ajutorul montarii de rulouri exterioare aluminiu, adaptabile oricarui tip de tamplarie se ajunge la o crestere a randamentului termic cu peste 20%, economisind din cheltuielile pe care le-ati face in mod obisnuit pentru incalzirea casei.
In cazul achizitionarii de rulouri exterioare PVC, beneficiul observabil imediat este desigur faptul ca protejeaza tamplaria ferestrelor contra ploilor sau frigului patrunzator, factori ce contribuie la deteriorarea acesteia in timp.
Intretinerea usoara a acestor rulouri aluminiu deoarece nu necesita vopsire periodica sau ungere pentru o fiabilitate corecta, trebuie luata in calcul atunci cand luati hotararea de a le achizitiona. Montarea de rulouri exterioare aluminiu se poate face practic in trei moduri: direct pe rama ferestrei, in golul ferestrei sau atunci cand trebuie montate pe balcon sau la terase acestea vin prinse pe peretele exterior, deasupra ferestrei.
Puteti opta si pentru atasarea unor accesorii optionale, cum ar fi sisteme antiefractie impotriva spargerilor tot mai dese prin accesul prin fereastra casei sau pentru plase de insecte tip rulou care se incorporeaza in carcasa, daca locuinti intr-o zona in care este deranjanta prezenta acestora .
Compania Scharx, avand un bun renume pe piata de profil, renume construit cu ajutorul clientilor ce s-au declarat satisfacuti de serviciile si produsele existente, continua sa investeasca in personalul angajat prin oferirea de cursuri de pregatire pentru ca rezultatele acestora sa fie la standardele dorite.
Comenzi pentru rulouri exterioare aluminiu, rulouri exterioare PVC sau rulouri aluminiu puteti efectua apeland numerele de telefon: 0757.082.700 sau 0757.082.717 iar pentru informatii suplimentare accesati site-ul nostru www.rulouri-exterioare.com

Despre Kondor Invest

Mai multe informatii pe site-ruile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/controleaza-temperatura-din-casa-ta-prin-montarea-de-rulouri-exterioare-aluminiu