Sisteme de alarma - o investitie pentru siguranta dumneavoastra

BUCURESTI - 24 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Un sistem de alarma reprezinta garantia ca bunurile dumneavoastra sunt in siguranta. Ganditi-va la montajul unui sistem de alarme ca la incheierea unei asigurari de locuinta, dar o asigurare a locuintei in timp real si impotriva infractorilor care pot patrunde prin efractie in spatiului biroului sau al casei dumneavoastra.

Sisteme de alarma - o investitie pentru siguranta dumneavoastra

Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de sisteme alarma casa si apartament, dar si multe alte accesorii care completeaza un sistem antiefractie. Insecuritatea generata de o economie instabila reprezinta principalul motiv al deciziei de a achizitiona un sistem de alarme.

Asigurarea informatiilor stocate, a securitatii unei locatii sau chiar securitatea unor persoane au devenit in timp prioritati in stabilirea bugetelor anuale ale firmelor si persoanelor fizice. Acest lucru a luat amploare ca urmare a cresterii alarmante a infractionalitatii. Cerinta mare de pe piata au fortat dezvoltatorii de echipamente pentru sisteme alarma sa investeasca in cercetare si dezvoltarea de produse care sa acopere tot mai multe nevoi de securitate.

In general cand va ganditi sa instalati un sisteme alarma trebuie sa aveti in vedere un pachet compus din dispozitive complementare in securizarea  spatiului rezidential sau comercial. Exista in general un pachet de baza care acopera o clasa de riscuri generale, compus din: centrala coordonatoare sistem, tastatura control si programare directa, telecomanda control la distanta, senzori sau detectori, contacte magnetice, carcasa cu trafo, acumulatori si
sirene. Plecand de la acest tip de kit se pot adauga elemente care sa acopere riscuri suplimentare, astfel incat riscul de incident sa scada datorita preventiei.

Brandurile comercializate de firma noastra sunt Paradox si DSC. Acestea au vechime in piata si investitii generoase in dezvoltarea echipamentelor de detectie si alarmare. De-a lungul timpului ambele companii au achitionat firme cu echipamente de succes in piata sistemelor de alarme, astfel ca fiecare si-a consolidat pozitia in piata si a deschis noi orizonturi in ceea ce priveste asigurarea completa a unei locatii. Competitia celor doua este un castig atat pentru piata, cat si pentru utilizator. Perfectionarea prin competitie a dus la aparitia de sisteme de alarma eficiente si usor de utilizat.

Cele mai cautate sisteme de alarma in prezent sunt cele care beneficiaza de facilitatea StayD. O astfel de echipare vine in sprijinul utilizatorului oferindu-i sansa sa patrunda intr-o anume zona de protectie, doar prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda fara activarea de la tastatura a codului de securitate la intrare/iesire in zona. Sistemul de alarma rearmeaza cand utilizatorul iese din zona de protectie. O astfel de functionalitate ofera posibilitatea deplasarii intr-o anume zona de protectie fara dezarmarea totala a sistemului.

Pe site-ul firmei noastre, sistemalarme.ro puteti gasi echipamente pentru sisteme alarma si accesoriile necesare pentru o functionare optima la preturi avantajoase. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a configura un sistem potrivit cerintelor locatiei dumneavoastra. Consultanta se va efectua telefonic sau la fata locului.

Alaturi de experienta in piata sistemelor de alarme, echipa noastra de tehnicieni va pot ajuta sa gasiti solutia potrivita in ceea ce priveste supravegherea video completa. Daca nu sunteti sigur de ceea ce aveti nevoie, va rugam sa ne contactati telefonic in vederea unei discutii gratuite si fara obligatii din partea dumneavoastra.

Oferim sisteme alarma complete, care includ centrale, detectori cu fir, detectori wireless, module acces, module cu fir, module GSM/IP/Voce, module wireless si accesoriile aferente, stabilind de comun acord o configuratie, telefonic sau in urma unei vizite la locatie. Oferta implica echipamente din marcile consacrate DSC si Paradox, marci care si-au castigat increderea in piata prin calitatea produselor si prin acoperirea unui numar variat de aplicatii.

Pentru montajul si instalarea a unui echipament alarma sau sistem alarma este necesara deplasarea la locatie sau o discutie telefonica, acestea fiind gratuite si efectuate de o echipa de profesionisti in sisteme alarme. Pentru alte informatii legate de sistemele de alarme comercializate pe site, va putem oferi informatii telefonic sau prin email, astfel incat sa gasim impreuna o oferta ideala pentru nevoile dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sdsmag-srl/sisteme-de-alarma-o-investitie-pentru-siguranta-dumneavoastra