Angajatori de TOP – succes reconfirmat!

BUCURESTI - 16 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

101 companii participante si un trafic de peste 13,000 de vizitatori fac din Angajatori de TOP cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti organizat in Romania. Vineri si sambata la Sala Palatului, 101 de Angajatori de TOP s-au intalnit cu peste 13,000 de tineri profesionisti in cautarea unei cariere.

Angajatori de TOP – succes reconfirmat!

Primele reactii obtinute la terminarea evenimentului din partea companiilor:
•Un numar mai mare de tineri profesionisti, persoane cu experienta de pana la 5 ani decat la editia anterioara;
•Calitatea CVurile depuse a fost mai ridicata;
•S-a observat si o imbunatatire in modul in care candidatii se prezinta la standurile companiilor.

“Suntem incantati de numarul mare de CV-uri primite in primele zile, de aplicatiile care vin continuu pe e-mail si online fie pe site-ul companiei, fie pe cel al organizatorilor evenimentului, in prezent insumand peste 500 CV-uri. Am remarcat cresterea interesului real atat fata de oferta Romstal, cat si profesionalismul multora dintre tinerii absolventi in a se prezenta si a cere informatii despre posibilitatile lor de evolutie profesionala. Romstal a listat la acest eveniment de cariera peste 30 de job-uri din diverse domenii: it, economic, inginerie, productie, juridic prezentand si oferta Academiei Romstal de a intra in stagii de practica.”, a declarat Oana Balcanuta, Romstal, Consultant Dezvoltare Resurse Umane.

Numarul de CV-uri stranse la standuri in cele doua zile a fost intre 500 si 2,000, in functie de domeniul companiei si de numarul de joburi prezentate. Domeniile cele mai cautate au fost FMCG (Bunuri de larg consum), Bancar, IT, telecomunicatii, farma.

De un mare succes s-a bucurat si CV Clinic, standul CareerExperts in cadrul caruia candidatii au primit feedback pe CVuri inainte de a aplica la joburi.

Pe www.hipo.ro, dedicat mai ales persoanelor care nu se pot prezenta la eveniment, mai ales celor din tara, s-au inregistrat de la 15 martie pana in prezent peste 2,000 de CVuri: Timisoara (387), Cluj (335), Brasov (305), Craiova (266), Ploiesti (228), Iasi (203), Constanta (202), Sibiu (125). In saptamanile care au precedat evenimentul au fost aproape 50,000 de vizitatori unici.

Angajatori de TOP continua online pe www.hipo.ro pana la sfarsitul lunii mai. In aceasta perioada toate companiile prezente la eveniment vor prezenta oportunitatile pe portal, candidatii interesati putand sa isi inregistreze CVul si sa aplice.

Multumim companiilor care inteleg valoarea capitalului uman si care fac din Angajatori de TOP cel mai mare targ de cariera din Romania:
Parteneri: Romstal, BRD, Raiffeisen Bank, Deloitte, Dacia groupe Renault, Romtelecom, Genpact, ZAPP, Adobe, Cosmote, Senior Software, Heineken Romania, Oracle, Antena 1.
Sponsori: Accenture, IBM, Credit Europe Bank, Pfizer, TMF, S&T, Real Hypermarket, RDS&RCS, Interbrands, HP, Carrefour, Route66, Metro Cash&Carry, City Pharma, UPC, Ipsos Interactive Services, Unilever, Lyngsoe Systems, ING Bank, ING Asigurari de viata, Coca-Cola HBC, Bricostore, Impact Developer&Contractor, Porsche Romania, ABS, Kraft.
Parteneri media: Capital, eJobs, Cariere, Romania libera, KissFM, Compact, HR Club, BIZ, 24Fun, Studentie.ro, Campus, Hotnews.ro, RegieLive, StudentMax, comunicatedepresa.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/angajatori-de-top-succes-reconfirmat