Scandic Polikraft gestioneaza 100 000 de produse cu solutii Senior Software

BUCURESTI - 21 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Scandic Polikraft a implementat sistemele ERP, BI si CRM de la Senior Software pentru a obtine un control mai bun asupra activitatilor desfasurate. Compania urmareste imbunatatirea relatiilor cu cei aproximativ 600 de clienti, gestionarea mai eficienta a 100 000 de produse si cresterea calitatii serviciilor oferite. Principalul beneficiu adus de implementarea sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI a fost scadere cu 30% a timpului de procesare a documentelor.

Scandic Polikraft a luat fiinta in urma hotararii companiilor Volvo Penta si Volvo Construction Equipment de a se extinde si in SE Europei. Sarcina companiei este de a promova si desface produsele Volvo Penta si Volvo Construction pe piata autohtona si de a asigura service si aprovizionare cu piese de schimb si consumabile originale. Printre cele 100 000 de produse comercializate catre aproximativ 600 de clienti, se numara si: motoare marine si industriale Volvo Penta si piese de schimb pentru acestea, piese de schimb pentru utilaje de constructii, barci gonflabile Bombard etc.

Implementarea sistemului de management al proceselor de business SeniorERP, a avut ca scop obtinerea unui control mai bun asupra activitatilor desfasurate si a rezultat, asa cum declara domnul Cezar Cojan, Directorul Economic al companiei Scandic Polikraft, in “reducerea cu 30% a timpului de procesare a documentelor”.

Alaturi de sistemul SeniorERP utilizat in gestionarea resurselor companiei, Scandic a implementat si SeniorVisualBI, cel mai intuitiv sistem de raportare de pe piata locala, dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in analiza si vizualizarea datelor. Conform spuselor domnului Cezar Cojan, Directorul Economic al companiei Scandic Polikraft,un ERP este mai putin valoros fara un sistem BI, acesta permitand angajatilor companiei sa realizeze rapoarte pentru fiecare departament in parte, iar fiecare utilizator poate realiza analize lunare sau trimestriale precum si comparatii”.In final, toate acestea au dus la reducerea timpului de raspuns la diverse solicitari si o imbunatatire a procesului decizional.

SeniorCRM, sistemul performant de gestionare a activitatilor de vanzare, marketing si service,  a oferit companiei Scandic Polikraft posibilitatea de a controla amanuntit activitatea de service. In plus, toti angajatii implicati in activitatile respective au acces rapid la informatii si la istoricul aferent fiecarui client si pot extrage rapoartele de care au nevoie. Beneficiile obtinute sunt cresterea gradului de fidelizare a clientilor si a calitatii serviciilor oferite acestora.

Impreuna, aceste sisteme vor ajuta la obtinerea avantajului competitiv urmarit de compania Scandic Polikraft precum si o mai buna gestionare a informatiilor de care dispune.

Pentru detalii, accesatiwww.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:

- Primul ERP din Romania disponibil SaaS

- Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft

- Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare

- Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in domeniu

Despre Senior Software

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM Enterprise. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/scandic-polikraft-gestioneaza-100-000-de-produse-cu-solutii-senior-software