Senior Software a crescut in 2010 prin inovatie si servicii

BUCURESTI - 13 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

Dupa ce in 2009 anunta vanzari ridicate, Senior Software incheie si anul 2010 cu o crestere de 20% a numarului de clienti noi. Sistemele inovative, adaptate la noile tendinte economice si serviciile oferite au fost principalele surse ale cresterii intr-o piata care a scazut pentru al doilea an consecutiv.

Senior Software

Conform rezultatelor inregistrate, numarul companiilor care au optat pentru implementarea SeniorERP in 2010 este cu 20% mai mare decat cel din 2009, rezultand o crestere cu 16% a CA.

"Rezultatele sunt bune, daca luam in calcul faptul ca anul trecut piata de ERP a scazut cu 4%. Lansarea SeniorVisualBI, investitiile in cresterea intuitivitatii SeniorERP si infuzia de know-how prin serviciile oferite au contribuit la cresterea numarului de companii care au venit spre noi. Decisiva a fost viteza cu care am raspuns la noile necesitati ale clientilor." Daniel Toma, Director General Senior Software

Portofoliul de produse Senior Software a fost extins in 2010 prin lansarea SeniorVisualBI, sistemul de analize manageriale dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor. In prezent 22 dintre clientii SeniorERP au optat deja si pentru implementarea SeniorVisualBI. La finalul anului, noua versiune SeniorVisualBI a venit cu o serie de functionalitati inovative pentru piata locala: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de inregistrari in timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice si harti in miscare etc.

Investitiile constante pe care Senior Software le-a realizat in incorporarea celor mai noi tehnologii in sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI fac parte din trendul general de migrare spre tehnologii de tip cloud computing. Recunoasterea de catre Microsoft a performantelor Senior Software prin premiul "Cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S" , incununeaza cu succes eforturile tehnologice sustinute de companie in ultimii ani.

In 2010 s-au alaturat portofoliului Senior Software  clienti cu viziune, decisi sa-si obtina sau sa mentina o pozitie competitiva in piata, in criza. Printre acestia se numara:

• Marelvi - Lider in distributia de electrocasnice;

• Multibond Dural - Singurul producator de adezivi poliuretanici din Romania;

• Nicoro Tranding - Importator al celor mai cunoscute branduri de jucarii din lume;

• CompactRB - Lider in productia de etichete si distributia de accesorii pentru confectii;

• Orion Romania - Important distribuitor de electrocasnice;

• Urgent Curier - Lider in servicii de curierat;

• Randler Group - Unul dintre cei mai mari importatori de FMCG din zona de Vest a Romaniei;

• Duo Distributie - Liderul distributiei de food si non-food din Constanta;

• Almera International - Important producator si distribuitor de produse lactate;

• Macon - Jucator important in piata materialelor de constructii.

"Actiunile noastre vor fi aceleasi, independent de criza, iar achizitionarea unui ERP este o componenta importanta in atingerea obiectivelor pentru urmatorii ani. In plus, eram interesati de o solutie ERP romaneasca, cat mai customizata pe afacerea Marelvi. Am fost contactati de o echipa de profesionisti si astfel am inceput colaborarea cu Senior Software.”  Loredana Butnaru, Director Executiv Marelvi

Pentru 2011, Senior Software vizeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri, prin extinderea portofoliului de sisteme si  furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde de calitate:

"Pentru acest an, avem in vedere o crestere cu 20% a cifrei de afaceri. Cresterea echipei operationale va constitui suportul pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor existenti. Vom continua angajarile pe majoritatea departamentelor. In 2011 ne vom consolida pozitia de lider pe distributie si ne vom creste cota de piata prin solutii specializate in productie, retail si servicii. Ca si strategie, avem in plan extinderea parteneriatelor existente. " Daniel Toma, Director General Senior Software

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail. Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise. Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework.Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/senior-software-a-crescut-in-2010-prin-inovatie-si-servicii