Senior Software finalizeaza dezvoltarea portalului www.comunicatedepresa.ro

BUCURESTI - 4 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software a dezvoltat platforma pe care se bazeaza primul portal romanesc dedicat in exclusivitate publicarii gratuite a comunicatelor de presa, www.comunicatedepresa.ro.

Senior Software finalizeaza dezvoltarea portalului www.comunicatedepresa.ro

Acest serviciu este rezultatul parteneriatului dintre Senior Software si New Media Agency. Portalul ofera posibilitatea companiilor, institutiilor si organizatiilor din Romania sa publice, prin intermediul site-ului, propriile comunicate de presa. Informatia este organizata in asa fel incat cautarea sa fie o procedura simpla, criteriile de cautare putand fi atat compania emitenta cat si categoria de interes in care se incadreaza comunicatul de presa. Procedura de publicare a comunicatelor de presa este chiar la indemana utilizatorilor, care, prin accesarea contului personal vor indeplini ei insisi aceasta activitate.

„Comunicatedepresa.ro este un serviciu pe care il punem la indemana atat profesionistilor in Relatii Publice cat si jurnalistilor, atat companiilor, institutiilor si organizatiilor din Romania cat si publicului larg. comunicatedepresa.ro este in primul rand un instrument de informare publica, ce se dezvolta din necesitatile de comunicare ale mediului organizational si din dorinta de informare a oricarui membru responsabil al acestui mediu”, a declarat Alin Zainescu, General Manager New Media Agency.

„A fost un proiect care ne-a stimulat foarte mult, prin simplitatea ideii si prin utilitatea si caracterul practic atat de evidente. Am incercat sa concepem acest serviciu in termeni cat mai prietenosi, incercand sa simplificam la maximum procedura de publicare a comunicatelor de presa si sa o facem disponibila in acest fel oricarui tip de utilizator” a declarat Ionut Ciubotariu, Project Manager Senior Software.

Comunicatedepresa.ro este un serviciu gratuit de publicare si gazduire a comunicatelor de presa pentru companii, institutii si organizatii din Romania.

Despre Senior Software

Senior Software Agency este o companie cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare software personalizat si construire de identitate web (web design, strategie de prezenta pe Internet, optimizare website si promovare neconventionala). Infiintata in iunie 2003, firma este formata din 9 profesionisti cu expertiza in client service, design si tehnologii web.
Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Centreville Bucharest, Stryker Corp., B.Braun Medical, APCO Romania.
Senior Software Agency
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588