Senior Software se extinde zonal in Constanta

BUCURESTI - 16 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software a deschis incepand cu 1 iulie 2008 o filiala in Constanta, ca parte a strategie de dezvoltare a companiei orientate spre extinderea si consolidarea prezentei la nivel local. Divizia Senior Software localizata in Constanta va prelua competente de cercetare, dezvoltare, mentenanta si suport pentru solutia proprietara SeniorERP.

Senior Software se extinde zonal in Constanta

„Folosim un complex de imprejurari favorabile care ne-au creat oportunitatea deschiderii unei filiale in Constanta. Zona este una importanta din punct de vedere al numarului mare de clienti compatibili cu specificul solutiei si serviciilor pe care le oferim, prin solutia noastra ERP pentru Import, Distributie si Logistica. De asemenea, din punct de vedere al potentialului recrutarii de profesionisti din domeniul IT, credem ca este o zona prospata si ofertanta. Este un prim pas in strategia Senior Software de dezvoltare a noi puncte de lucru si a unei retele de parteneri la nivel national”, a declarat Daniel Toma, Managing Director la Senior Software.

Filiala din Constanta a Senior Software va avea ca principale competente dezvoltarea de componente de Business Intelligence pentru integrarea in aplicatia SeniorERP, dar si activitati de mentenanta si dezvoltare de software si servicii pentru platforma ERP oferita de Senior Software. De asemenea, va sustine efortul de vanzari, prin localizarea serviciilor si o oferta care beneficiaza de suport tehnic permanent pentru companiile interesate de solutii si servicii ERP pentru Import, Distributie si Logistica.

Despre SeniorERP
Solutia dezvoltata de Senior Software – SeniorERP, asigura suportul activitatilor de gestiune a resurselor companiei (ERP), fiind implicat in componente multiple ale proceselor de afaceri: financiar-contabilitate, trezorerie, mijloace fixe, gestiune clienti, comenzi vanzare, facturare, furnizori, achizitii, gestiune stocuri, productia produselor compuse, promotii, planificari livrari, management depozit (WMS). Analizele manageriale beneficiaza prin SeniorERP de un sistem de raportare BI (Business Intelligence).

SeniorERP automatizeaza forta de vanzari a companiei pe baza functionalitatilor SFA. De asemenea, implementarea include si interfaterea pentru preluare automata a comenzilor de la clienti, pe baza functionalitatilor integrate de EDI (Electronic Data Interchange), bazate pe standardul GS1.Procesul de schimb electronic de informatii se bazeaza pe transferul a diverse documente si informatii de business intre computere ale companiilor partenere.

De asemenea, in cadrul implementarii SeniorERP ofera facilitati bazate pe tehnologia Virtual Earth, platforma online de servicii dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere. Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP confera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, un nou standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server in prezent. SeniorERP ofera integrare si comunicare de tip Electronic Data Interchange – EDI. Sistemul integreaza tehnologia de localizare online si optimizare a rutelor Virtual Earth, dezvoltata de Microsoft. Pentru upgrade si deployment rapid, aplicatia integreaza tehnologia ClickOnce. SeniorERP ofera facilitati de conectare directa a portalului prorpiu de e-commerce cu sistemul ERP, cu beneficii extinse in extinderea canalelor alternative de vanzari.

Politica de licentiere flexibila ofera modalitati diverse de achizitionare a sistemului SeniorERP: On Premise si On Demand, dand posibilitatea clientilor sa isi cheltuiasca bugetele legate de achizitionarea unui ERP asa cum considera mai util: prin achizitionarea unei licente si instalarea solutiei ERP in sistemul propriu sau prin achizitionarea unui pachet de servicii lunare de tip abonament, care ofera accesul la un ERP puternic pentru distribuitori, bazat pe servicii web, smart client si clickonce, prin intermediul internetului.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Gazeta OnLine, UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, General Parma Food, Rosim’s Unic, Parma Romania.

Despre Senior Software

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42
www.seniorERP.ro