Solutie ERP de ultima generatie tehnologica la numarul 1 in materiale de constructii din Caras Severin

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Auto Alex, numarul 1 in comercializarea de materiale de constructie din judetul Caras Severin, se pregateste pentru implementarea SeniorERP. Adoptand o solutie ERP de ultima generatie tehnologica, compania vizeaza fluidizarea fluxurilor de business, optimizarea proceselor de aprovizionare,vanzare si gestiune a stocurilor, folosirea cat mai eficienta a factorului uman si asistarea deciziilor manageriale prin rapoarte complexe, in timp real.

Solutia ERP aleasa este dezvoltata de Senior Software, companie romaneasca recunoscuta pentru investitiile consecvente in sisteme de management avansate tehnologic si adaptate pietei locale. SeniorERP s-a diferentiat de celelalte sisteme prin adaptarea la specificul companiei Auto Alex, platforma tehnologica de ultima generatie, dar si prin profesionalismul echipei Senior Software:

“Compania noastra a inregistrat cresteri spectaculoase in ultimi 2-3 ani, de 50-60% de la un an la altul.
Odata cu cresterea cifrei de afaceri a devenit din ce in ce mai greu sa ne gestionam eficient resursele cu sistemul actual si am cautat o solutie ERP care sa raspunda noilor obiective. Am ales SeniorERP deoarece se muleaza perfect pe specificul activitatii noastre, infrastructura aplicatiei fiind de ultima generatie iar personalul foarte calificat.” Dl. Ilici Angelco, Director Economic SC. Auto Alex SRL.

Auto Alex SRL a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de peste 10 mil. de EURO din comercializarea de materiale de constructii, electronice si electrocasnice, piese auto, obiecte sanitare, instalatii termice etc. Reteaua de distributie este formata din:
•14 puncte de lucru reprezentand depozite regionale pentru distributie si magazine cu vanzare retail in Moldova Noua, Oravita, Resita, Bocsa si Timisoara;
•agenti de vanzari in Timis, Caras Severin, Hunedoara, Arad, Bihor, Alba si Gorj.

Decizia implementarii unei solutii ERP intr-un an marcat de instabilitate economica raspunde dorintei de consolidare a companiei ca urmare a extinderii accelerate din ultimii ani si de crestere a profitabilitatii. Beneficiile asteptate pe termen scurt se refera la:
- gestionarea cat mai eficienta a resurselor companiei prin automatizarea activitatilor repetitive si redistribuirea taskurilor in interiorul companiei;
- elaborarea de proceduri de lucru pentru eliminarea greselilor de operare;
- urmarirea centralizata a tuturor fluxurilor pe care le genereaza activitatea companiei, din intreaga retea de distributie (agenti, magazine, depozite, puncte de lucru);
- obtinerea unor raportari complexe, in timp real, in special pe zona de vanzari si centre de cost;

“Desi suntem intr-un an de criza economico-financiara globala, compania noastra a inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri. Consideram ca avem inca multe de spus in domeniul in care activam si din acest motiv dorim un parteneriat solid si de lunga durata cu SeniorERP, care sa ne ajute in vederea indeplinirii obiectivelor propuse.
Implementarea SeniorERP va duce la fluidizarea fluxurilor de business; optimizarea proceselor de aprovizionare,vanzare si gestiune a stocurilor; folosirea cat mai eficienta a factorului uman; asistarea deciziilor manageriale prin rapoarte complexe si in timp cat mai real” .” dl. Ilici Angelco, Director Economic SC. Auto Alex SRL.

Principalele lipsuri ale sistemelor disponibile in piata si a aplicatiei inlocuite se refera la lipsa serviciilor de suport post implementare si focusul contabil in detrimentul proceselor de core-business ale unei companii de distributie.

Auto Alex este unic importator si distribuitor pentru Romania al sobelor de gatit si incalzit pe combustibil solid a renumitului producator Milan Blagojevic din Serbia si detine 40 de masini pentru transport de marfa. Compania are in portofoliu branduri de top precum Ceresit, Kober, Policolor, Carpatcement, Arctic, Beko, Gorejne, Goodyear, Castrol etc.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Servicii.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar sistemul proprietar, SeniorERP, este certificat Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81