Reteta din Sensiblu iti aduce un cadou pentru sanatatea ta

BUCURESTI - 5 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

In perioada iulie – august 2011 pacientii care isi iau din farmaciile Sensiblu medicamentele prescrise pe reteta primesc cadou un sapun hidratant sau o pasta de dinti, la alegere.

„Sanatatea este bunul nostru cel mai de pret si stim ca uneori este dificil de pastrat. De aceea vrem sa fim si mai aproape de pacientii nostri, oferindu-le o mana de ajutor atunci cand au cea mai mare nevoie. Prin aceasta campanie ne dorim sa oferim, pe langa consilierea de specialitate, o bucurie celor care trec pragul unei farmacii Sensiblu pentru a-si procura medicamentele prescrise de medic. Suntem pregatiti sa oferim aceste produse de ingrijire pentru o jumatate de milion de romani.”

Robert Popescu, CEO Sensiblu

„Sanatatea este bunul nostru cel mai de pret si stim ca uneori este dificil de pastrat. De aceea vrem sa fim si mai aproape de pacientii nostri, oferindu-le o mana de ajutor atunci cand au cea mai mare nevoie. Prin  aceasta campanie ne dorim sa oferim, pe langa consilierea de specialitate, o bucurie celor care trec pragul unei farmacii Sensiblu pentru a-si procura medicamentele prescrise de medic. Suntem pregatiti sa oferim aceste produse de ingrijire pentru o jumatate de milion de romani.” spune Robert Popescu, CEO Sensiblu

Pentru a beneficia de oferta, pacientii trebuie sa ridice din Sensiblu medicamente in valoare de minim 30 de lei intr-o luna, pe baza unei retete compensate sau gratuite. Pacientul poate cumula mai multe retete in valoare totala de 30 de ron.

Aceasta initiativa vine in special in sprijinul familiilor cu venituri medii si reduse. Un studiu GfK releva faptul ca in 2010 cel mai mult gospodariile si-au redus cheltuielile cu produsele de ingrijire personala, scaderea fiind de aproape 11% in lei. Printre categoriile cu cele mai drastice reduceri in volum se numara pasta de dinti si sapunul de toaleta (-12% fiecare)[1].

[1] Sursa: http://www.gfk-ro.com/public_relations/press/multiple_pg/007449/index.ro.html

Despre Sensiblu

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 269 de farmacii din 61 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.
twitter.com/Sensiblu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sensiblu/reteta-din-sensiblu-iti-aduce-un-cadou-pentru-sanatatea-ta