Craiovarentacar.ro ofera cele mai bune servicii rent a car din Craiova

BUCURESTI - 18 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Craiovarentacar.ro este parte a grupului WLC AUTO, exemplul unui business de succes in domeniile rent a car, service auto, asistenta rutiera. La serviciile companiei apeleaza persoanele carora le sunt necesare masini de inchiriat in Craiova. Toate vehiculele din parcul auto pot fi preluate de la sediul firmei, din orice alt loc din oras stabilit in prealabil cu clientul sau din Aeroportul International Craiova.

Craiovarentacar.ro

Flota auto Craiovarentacar include modele diverse de masini, intre care: Fiat Panda (autovehicul cu 5 locuri, pe benzina), al carui pret de inchiriere pleaca de la 10 EUR; Renault Grand Modus - autovehicul diesel, cu 5 usi care poate fi inchiriat de la 14,40 EUR pe zi; Volkswagen Polo cu 4 usi, de la 14 EUR/zi inchiriere; Renault Clio diesel, cu inchiriere de la 13 EUR pe zi; VW GOLF 1.6 TDI diesel cu 5 usi, de la 20,90 EUR pe zi; Dacia Logan 2015, de la 11,40 EUR pe zi; Skoda Rapid 1.0 Tsi pe benzina, de la 19,95 EUR pe zi - si multe altele.

Toate autovehiculele puse la dispozitia clientilor – persoane fizice si persoane juridice – se afla intr-o stare foarte buna din punct de vedere tehnic si sunt foarte curate. Procesul de rezervare se desfasoara simplu - toti pasii fiind enumerati in sectiunea atribuita pe site. In momentul in care face rezervarea clientul va afla si pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

Avantaje oferite de Craiova rent a car

Beneficiile pe care le obtin clientii care inchiriaza masini de la companie sunt numeroase: intre altele, pot parcurge kilometri nelimitati cu acestea si beneficiaza de asistenta gratuita Non Stop, spalarea gratuita a masinii si inlocuirea masinii (daca este cazul – pentru reparatii sau mentenanta) fara a se plati in plus.

Un alt avantaj oferit de companie consta in faptul ca toate taxele sunt aduse la cunostinta clientului. Tariful include RCA, CASCO si taxa de drum. La momentul in care se face rezervarea, pretul afisat este cel final si include toate comisioanele si taxele aferente serviciului.

In plus fata de avantajele mentionate anterior, compania nu percepe avans in momentul rezervarii. Atat plata pentru serviciul rent a car in sine, cat si garantia vor fi platite in momentul in care clientul preia autovehiculul.

Un alt aspect care face diferenta intre serviciile Craiovarentacar si alte servicii similare oferite pe piata de profil consta in pretul accesibil, mai mic pe masura ce zilele pentru care se inchiriaza masina sunt mai numeroase.

Tipuri de servicii rent a car frecvent solicitate

Serviciul rent a car Aeroport Craiova:adresat persoanelor fizice si juridice in aceeasi masura, serviciul de transfer rent a car din Aeroport Craiova poate fi realizat cu autovehicule sau microbuze 8+1 locuri. Se pliaza pe nevoile clientilor, fiind gandit sa asigure transport oriunde in Craiova sau catre o alta destinatie mentionata de client.

Sofer Personal:Craiova rent a car poate pune la dispozitia clientilor sai si soferi profesionisti. De regula, un astfel de serviciu este solicitat pentrutransfer la sau de la aeroport, transfer la Bucuresti sau alte localitati din tara – inclusiv pentru sofat in Craiova, in situatiile in care clientii vor sa elimine o experienta stresanta intr-un trafic aglomerat.

Inchirieri masini pe termen lung - leasing operational: Serviciul le este adresat companiilor mici si mijlocii si, pe langa avantajele mentionate anterior, le include si pe urmatoarele: plati deductibile fiscal, mentenanta si intretinere asigurate, TVA inclus si nu se percepe avans.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de calatorie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-business-media/craiovarentacar-ro-ofera-cele-mai-bune-servicii-rent-a-car-din-craiova