Farmaciata.ro, revista care mentine sanatatea cititorilor sai

BUCURESTI - 12 mai 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Farmaciata.ro, revista care mentine sanatatea cititorilor sai

Revista in format tiparit exista la centrele de difuzare a presei precum si in farmacii, centre medicale si clinici de frumusete si modelare corporala, dar varianta online este imbunatatita si adaugita, o platforma consistenta de informatii, sfaturi si recomandari.

O trecere in revista a structurii site-ului Farmaciata.ro

Structura site-ului este compusa din aproximativ 30 de tematici care se pot incadra in sferele de medicina generala/medicina de familie, prevenire plus diagnostic plus tratament, terapii naturale, terapii alternative si psihoterapii, precum si stiri din sanatate. Dintre tematici se disting:

• Nutritie - detoxifierea ficatului, despre linte, alimentele care inlatura anemia, despre ridichi, indulcitorii

• Gastroenterologie – ulcerul, durerea de burta, refluxul gastroesofagian, diareea

• Boli infectioase – virusul Zika, obrajii rosii, varicela, Ebola, abcesul cutanat

• Ginecologie – polipii cervicali, menstruatia, pilula de a doua zi, ciclul menstrual

• Alergologie – alergia la latex, la alune, la animalele de companie, alergiile cutanate, intoleranta la lactoza

• Medicina dentara – igiena orala, glandele salivare, fatetele dentare, placa bacteriana si tartrul

• Nefrologie si urologie – urinarea nocturna, durerea de rinichi, vezica urinara

• Boli ale ficatului – hepatita, protejarea ficatului ,distrugerea ficatului, ciroza cardiaca

• ORL, oftalmologie – sinuzita, congestiile nazale, durerea in gat, afectiunile oculare, picaturile de ochi

Bineinteles, publicatia online are si parti de neuropsihiatrie, psihologia famiiei, psihosexologie, psihosomatica, precum si o sectiune de editorial, un ghid practic, sectiune de interviu, precum si sectiune de noutati.

Editorialul, un mod incantator de introducere in atmosfera Farmaciata.ro

Internautii au parte, pe pagina de Home, de introduceri de articole din Dosar medical, doua introduceri de articole recomandate si mai multe paragrafe de inceput ale articolelor recente.Totusi, cei care nu au mai vizitat pana acum Farmaciata.ro pot incepe cu un editorial, care are menirea de introducere in universul sanatatii.

Editorialul apare lunar, respectand frecventa de aparitie a revistei, si trateaza teme precum muntele si marea, echilibrul si sanatatea, importanta mineralelor si a vitaminelor, vaccinurile si asa mai departe. Pana si subiectul managementului stresului apare intr-un editorial, pentru ca nu se poate ocoli acest subiect care este apasator pentru din ce in ce mai multe persoane, si pentru care stresul poate conduce la afectiuni de sanatate. Prin continutul sau, site-ul ofera suportul informational necesar pentru mentinerea unui nivel bun de sanatate. Tocmai de aceea, sloganul revistei Farmacia Ta este „Revista care te mentine sanatos”

Aspectul articolelor este unul aerisit, stilul de redactare este unul concis, iar informatiile sunt bine dozate astfel incat cititorii sa gaseasca informatia de baza anuntata in titlu intr-un timp cat mai scurt. De aceea, Farmaciata.ro reprezinta o sursa sigura de informatii, un reper in domeniul sanatatii, un sfatuitor rabdator si un site care merita pus la Favorite in browser.

Platforma online Farmaciata.ro a aparut ca un site de prezentare al revistei tiparite Farmacia Ta, dar a fost imbogatit cu informatii mai ample si din mai multe domenii pentru a se putea adresa oricarei persoane care intelege ca mentinerea starii de bine depinde in mare masura de informarea corecta, de actiunile de prevenire si de metodele eficiente de tratare. Cu o structura editoriala inteligent dispusa, Farmaciata.ro este revista online care participa la obtinerea si mentinerea sanatatii in randul cititorilor sai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/farmaciata-ro-revista-care-mentine-sanatatea-cititorilor-sai