Ilbambino.ro ofera biberoane, tetine si suzete pentru bebelusi

BUCURESTI - 18 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daca sunteti in cautarea unor biberoane pentru copilul dumneavoastra, puteti opta pentru unul dintre modelele disponibile pe site-ul Ilbambino.

Ilbambino.ro ofera biberoane, tetine si suzete pentru bebelusi

Magazinul online Ilbambino.ro pune la dispozitia clientilor care se pregatesc sa devina ori sunt deja parinti, toate cele necesare ingrijirii celui mic. Pe site-ul oficial este disponibila o gama larga de biberoane pentru bebelusi si accesorii pentru biberoane, suzete si tetine. Toate acestea sunt utile inca din primele zile ale bebelusului si pana cand acesta nu va mai avea nevoie de biberon pentru a manca sau bea.

Biberoanele si hranirea celui mic

In functie de nevoi si dorinte, puteti alege fie un biberon cu capacitate mica, de 50 ml, fie unul cu o capacitate mai mare, cea maxima disponibila fiind de 360 de ml. Accesorii indispensabile in cresterea celor mici, biberoanele de copii sunt utilizate atat pentru hranirea celui mic cu lapte sau alte lichide intre mesele principale ale zilei, in perioada in care este alaptat la san, dar si ca mod unic de hranire, daca se renunta la alaptarea celui mic la san.

Din colectia de biberoane fac parte nu mai putin de 250 de modele realizate de producatori cunoscuti la nivel international. Dintre acestia fac parte si:

• Bebe Confort

• Dr Brown`s

• Lorelli

• Nuk

• Tommee Tippee

Tetinele amelioreaza durerile cauzate de dentitie

Realizate din materiale rezistente si de calitate, tetinele disponibile pe site-ul Ilbambino.ro ofera bebelusilor o experienta asemanatoare hranirii la san. Pe site stau la dispozitia clientilor atat tetine pentru lichide, precum lapte sau ceai, dar si tetine pentru lichide mai consistene, perfecte petru perioada in care se incearca diversificarea mancarii. Deoarece bebelusii intampina durerile inevitabile ale cresterii dintilor, tetinele ajuta la ameliorarea durerii gingiilor dar si reduc colicile cat si regurgitarea prin designul special. Pe site veti gasi tetine special create pentru diferite varste si necesitati ale celui mic.O tetina nu va altera gustul mirosul mancarii, asadar bebelusul va putea beneficia de gustul exact al alimentelor cu care este hranit.

Suzete – accesorii indispensabile

Suzetele marca Ilbambino.ro sunt create atat pentru baietei cat si pentru fetite, iar in functie de model, pot fi folosite pe timpul zilei sau pe timpul noptii. Modelele ilustreaza personaje colorate si vesele iar in acelasi timp au caracteristici care protejeaza sanatatea copiilor. Suzetele comercializate pe site au fost create cu ajutorul unor medici specializati, astfel incat forma si marimea sa fie potrivite nevoilor specifice varstei celui mic dar si momentului folosirii.

Atat biberoanele, cat si suzetele si tetinele sunt articole care nu trebuie sa lipseasca din lista de cumparaturi pentru bebelusi. Pe site-ul Ilbambino sunt disponibile si alte articole utile in cresterea celui mic, incepand cu articolele pentru mobilarea camerei acestuia si acoperind intregul spectru al obiectelor si accesoriilor necesare pana la varste inaintate de peste 9- 10 ani.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/ilbambino-ro-ofera-biberoane-tetine-si-suzete-pentru-bebelusi