Piesele auto originale achizitionate din magazinul online RevizieShop.ro pot fi acum platite direct cu cardul

BUCURESTI - 11 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

RevizieShop.ro, magazinul online cu piese auto originale pentru automobile precum Opel, BMW sau Chevrolet, vine in ajutorul tuturor clientilor sai prin oferirea posibilitatii de plata cu cardul a oricarei comenzi realizate online. Aceasta decizie vine in sprijinul tuturor potentialilor clienti care doresc sa profite de facilitatile tehnologice pentru a-si plati orice achizitie din mediul online, fara sa fie nevoiti sa achite prin ramburs la livrare.

Piese auto de calitate

RevizieShop.ro

RevizieShop.ro este un magazin online cu piese auto de cea mai buna calitate, fiind, asa cum se mentioneaza direct pe platforma online, „originale si sunt produse de cei mai mari producatori ai lumii”. Intrucat piesele auto de BMW, Chevrolet sau Opel difera ca preturi de cele mai multe ori, avand, in functie de importanta lor, si preturi destul de ridicate, direct proportionale cu calitatea, rambursarea la livare devine obositoare pentru toti clientii acestui magazin online. Introducerea posibilitatii de plata cu cardul este, asadar, o solutie moderna, pe care majoritatea magazinelor online o adopta, pentru a le facilita cat mai mult clientilor achizitionarea produselor disponibile.

Preturi competitive pentru piese auto calitative

In conditiile in care reparatiile masinilor devin o necesitate pentru toti proprietarii acestora, este normal ca fiecare dintre acestia sa isi doreasca cele mai calitative piese auto pentru automobilele lor in permanenta. Astazi, Revizieshop.ro a realizat aceasta nevoie a celor care au modele de masini moderne si care doresc sa aiba in permanenta siguranta unor piese auto de calitate, oferind o extinsa gama de produse specifice unor branduri extrem de bine cotate, precum BMW, Chevrolet sau Opel. Printre aceste tipuri de piese auto originale se numara si urmatoarele:

Piese auto pentru motor si ambreiaj
    Dispozitive de franare
    Piese auto pentru articulatie si suspensie
    Elemente de caroserie
    Kituri de distributie si ambreiaj
    Accesorii auto specifice fiecarui model in parte

Acestea sunt doar cateva categorii generale de produse si piese auto de Chevrolet, BMW sau Opel, stocul magazinului online RevizieShop.ro fiind foarte vast, iar o simpla cautare a produsului dorit pentru automobil fiind strictul necesar.

RevizieShop.ro propune un sistem simplu si modern de cautare, achizitionare si plata a pieselor auto originale

Platforma online a acestui magazin asigura, practic, cautarea eficienta a piesei auto de Opel, BMW sau Chevrolet, printr-un buton de cautare avansata, precum si prin lista ampla de categorii speciale de masini situata in partea stanga. Achizitionarea si plata sunt astfel mult facilitate pentru toti utilizatorii aflati in cautarea unei piese auto de calitate, in special in prezent cand plata cu cardul este disponibila pentru absolut orice tip de achizitie.

Piesele auto pentru diversele marci de automobile beneficiaza de foarte multe informatii, disponibile direct pe platforma online a magazinului RevizieShop.ro, dar si de preturi avantajoase, avand in vedere specificul auto al acestui site. Pentru orice alt tip de informatii, insa, magazinul online Revizie Shop are disponibila consultanta telefonica dedicata, la numerele de telefon 0765 676 952, 0754 693 510, 0733 336 735, precum si la adresele de e-mail office@revizieopel.ro si office@reviziechevrolet.ro, disponibile celor care doresc lamurirea oricaror probleme de ordin tehnic pentru automobilele lor sau informatii in legatura cu piesele disponibile in magazinul online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/piesele-auto-originale-achizitionate-din-magazinul-online-revizieshop-ro-pot-fi-acum-platite-direct-cu-cardul