Siguranta inainte de toate! Sistemele de control al accesului de la A2T.ro garanteaza o monitorizare eficienta

BUCURESTI - 15 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Magazinul online A2T.ro prezinta oferta speciala de sisteme de control al accesului pentru spatiile rezidentiale, care contribuie pe deplin la modul in care proprietarii pot sa controleze cine va avea acces pe teritoriul proprietatii lor.

logo A2T.ro

One step forward

Atu Tech

Aceste sisteme din oferta magazinului online A2T.ro sunt disponibile sub forma interfoanelor si videointerfoanelor si pot fi achizitionate sub forma modelului dorit de catre proprietarii spatiilor rezidentiale.

Platforma online a acestui magazin prezinta o oferta cu numeroase tipuri de sisteme de control al accesului, special conceputa pentru limitarea accesului pe teritoriul a diferite tipuri de proprietati. Astfel, exista interfoane si videointerfoane speciale pentru scarile de bloc, pentru ca proprietarii imobilelor de tip apartament sa poata controla cine patrunde in incinta scarii blocului in care acestia locuiesc. Alegerea locatarilor poate fi una simpla, pentru un interfon prin care sa poata comunica verbal cu cei care doresc acces in scara blocului, sau una mai complexa, de tip videointerfon, pentru cei care vor sa ii vada si chipul celui care doreste accesul.

In cazul vilelor si ansamblurilor rezidentiale, exista, de asemenea, posibilitatea achizitionarii din magazinul online Atu Tech a unor sisteme de control al accesului care sa beneficieze de o tehnologie mult mai avansata, pentru proprietarii care isi doresc un control complet al accesului in spatiul lor privat.

Cum poate fi controlat accesul pe proprietate de catre cei care locuiesc la casa printr-un interfon sau videointerfon?

Proprietarii care locuiesc la casa au posibilitatea de a-si instala un sistem performant de control al accesului, direct din magazinul online A2T.ro. De asemenea, Atu Tech le ofera acestora posibilitatea instalarii oricarui astfel de sistem de monitorizare audio sau video de catre o echipa de profesionisti in domeniu, care se pot deplasa pentru orice tip de lucrare complexa, care le necesita expertiza.

Proprietarii care isi doresc o monitorizare mai buna a celor care doresc sa patrunda in spatiul lor privat pot apela la aceste sisteme de control al accesului deoarece:

· Interfoanele permit convorbirea cu cel care doreste sa intre pe spatiul proprietatii, si contribuie si la confortul proprietarilor care pot oferi acces printr-o simpla apasare de buton, nemaifiind nevoie de deplasare pana la poarta de acces

· Videointerfoanele sunt urmatorul pas din punct de vedere al tehnologiei, deoarece contribuie decisiv la modul in care proprietarii pot oricand monitoriza vizual cine doreste sa intre pe teritoriul proprietatii lor, fiind in acelasi timp si posibila comunicare verbala

· Ambele sisteme de control al accesului, atat interfoanele, cat si videointerfoanele, pot fi actionate cu multa usurinta de catre proprietari, contribuind la confortul si securitatea lor

In ce consta oferta de interfoane si videointerfoane de la A2T.ro?

Cei care locuiesc la vila pot beneficia de promotii speciale pentru diversele tipuri de videointerfoane, pentru a putea monitoriza audio-video accesul in spatiul lor privat, printre acestea fiind incluse reduceri de peste 20%, acelasi lucru fiind valabil si in cazul interfoanelor, cu utilizare strict audio.

Magazinul online Atu Tech comercializeaza sisteme de control al accesului pentru spatii rezidentiale, pentru scari de bloc si case, pentru ca toti clientii care acceseaza acest site sa poata beneficia de oferta care le asigura siguranta si confortul in propria locuinta. Pentru mai multe detalii despre oferta de interfoane si videointerfoane de la A2T.ro, aceasta echipa poate fi accesata la numarul de telefon 0753 058 588 sau la adresa de e-mail office@a2t.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/siguranta-inainte-de-toate-sistemele-de-control-al-accesului-de-la-a2t-ro-garanteaza-o-monitorizare-eficienta