Zega.ro prezinta noua colectie de fuste de dama elegante din primavara anului 2016

BUCURESTI - 30 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Zega.ro, magazin online de haine pentru femei, le-a pregatit doamnelor si domnisoarelor o noua surpriza odata cu lansarea noii colectii de fuste elegante pentru dama din primavara anului 2016.

Fustele de dama Faith by MD

Unul din producatorii comercializati de magazinul online Zega.ro se numeste Faith by MD. Modelele de fuste din noua colectie realizate de acest designer vin cu croiuri reinterpretate, senzuale, unele fuste de dama elegante sunt din piele ecologica, altele au insertii de tulle neagra, altele sunt confectionate din dantela cu tiv simetric sau prezinta o tesatura din dantela tricotata si sunt ideale pentru evenimentele de tip cocktail. Fustele elegante de dama din piele ecologica pun bine in valoare doamnele si reusesc sa atraga privirile celor din jur.

De asemenea, fustele de dama din piele ecologica pot face parte dintr-o tinuta smart-casual daca sunt purtate in combinatie cu o camasa alba si cu tocuri medii. Aerul colectiei este unul indraznet. Printre fustele de dama elegante, clientele pot gasi un model mini cu aplicatii din piele ecologica si mai multe modele de fuste midi. Preturile fustelor de dama din aceasta colectie variaza intre 79 ron si 249 ron.

Fustele de dama Nissa

Un alt producator comercializat de Zega.ro care a lansat o noua colectie de fuste online de dama se numeste Nissa. Fustele din aceasta colectie sunt realizate din bumbac si vascoza si se adreseaza doamnelor care poarta fuste conice si elegante.  Primul model are culoarea crem, este potrivit pentru o intalnire non-formala sau pentru birou, la baza are aplicata o banda de broderie, iar tesatura are insertii aurii si negre.

Un alt model de fusta de dama din noua colectie de primavara a anului 2016 de la producatorul Nissa prezinta un imprimeu multicolor, floral, iar croiul este de asemenea conic. Aceasta fusta din dantela este perfecta pentru evenimentele speciale si este recomandata purtarea ei impreuna cu o pereche de sandale cu toc inalt. Preturile fustelor de dama din aceasta colectie sunt cuprinse intre 299 ron si 399 ron.

Fustele de dama Depot 96

Fustele de dama din aceasta colectie au masuri care variaza, fiind midi sau lungi. Acestea sunt conice, plisate, cu dungi, vaporoase, realizate din matase sau din vascoza si au un aer elegant chic. Se pot purta atat la birou, cat si cu ocazia unui eveniment special, in functie de ce veti imbraca si in partea de sus a trupului:

• sacou
• cardigan
• camasa cu imprimeu floral

Fustele de dama Love Love

Asa cum anunta si numele producatorului, aceste fuste de dama au un look glamour si evidentiaza un trup frumos definit. Este necesara pentru purtarea acestor fuste o atitudine increzatoare intrucat aparitia intr-o astfel de fusta va intoarce toate privirile. Primul model este confectionat din piele ecologica si are culoarea roz. Al doilea model de fusta pentru dame se potriveste doamnelor rebele si indraznete intrucat croiul este in clos. Este prevazuta cu pliuri, care pot ascunde posibilele cusururi si deopotriva pot crea volum in zona soldurilor. Se poate armoniza cu o tinuta sexy pentru club sau poate fi purtata daca sunteti adeptele unui stil urban.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/zega-ro-prezinta-noua-colectie-de-fuste-de-dama-elegante-din-primavara-anului-2016