Viva Dent Activ sarbatoreste 20 de ani de excelenta in servicii de sanatate dentara

BUCURESTI - 7 decembrie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Viva Dent Activ își anunță cu mândrie cea de-a 20-a aniversare a serviciului dedicat. Începând cu 2003, clinica oferă servicii stomatologice de top, cu un angajament neclintit și cu accent pe bunăstarea comunității.

Viva Dent Activ

„Suntem extrem de mândri să sărbătorim 20 de ani în serviciul comunității noastre. Viva Dent Activ a fost construită pe principiile încrederii, fezabilității și calității fără compromisuri. Călătoria noastră a fost modelată de relațiile pe care le-am construit cu pacienții și așteptăm cu nerăbdare încă mulți ani de contribuție la sănătatea orală și bunăstarea comunității pe care o prețuim.”

Dr. Geanina Cernat/ Founder & CEO

Clinica Viva Dent Activ a exemplificat în mod constant un standard de excelență, oferind servicii stomatologice superlative, cu o confluență de pragmatism și un angajament ferm față de cele mai înalte eșaloane de calitate.

În ultimele două decenii, clinica stomatologică a devenit sinonim cu fiabilitatea, fezabilitatea și calitatea în îngrijirea dentară. Povestea de succes Viva Dent Activ este marcată cu un angajament ferm de a promova sănătatea orală și de a stimula încrederea în comunitate. Prin tehnologie de ultimă oră, o echipă de profesioniști și o abordare centrată pe pacient, Viva Dent Activ și-a creat cu succes nișa ca partener de încredere în sănătatea orală.

Reperele cheie ale călătoriei de 20 de ani

De la început, Viva Dent Activ a prioritizat construirea de legături puternice cu comunitatea. Devotamentul clinicii față de transparență, practici etice și îngrijirea personalizată a pacientului a câștigat încrederea a mii de familii.

De-a lungul anilor, clinica stomatologică a implementat măsuri strategice pentru a se asigura că serviciile stomatologice de calitate sunt nu numai fezabile, ci și accesibile persoanelor din toate categoriile sociale.

Îmbrățișarea progreselor tehnologice a fost piatră de temelie pentru succesul clinicii. Viva Dent Activ a investit constant în echipamente stomatologice de ultimă generație și s-a asigurat că pacienții primesc cele mai avansate și eficiente tratamente disponibile.

Expertiza profesională oferită de echipa de medici Viva Dent Activ cuprinde de la stomatologie generală la tratamente de specialitate. Personalul clinicii urmează o pregătire continuă pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții în domeniu.

Viva Dent Activ a participat activ la programe de sensibilizare comunitară, promovând educația și igiena stomatologică. Aceste inițiative au îmbunătățit conștientizarea sănătății orale și au întărit legătura dintre clinică și comunitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/viva-dent-activ-sarbatoreste-20-de-ani-de-excelenta-in-servicii-de-sanatate-dentara