LOGO DESIGN - AU MAI RAMAS 5 ZILE

- 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

LOGO DESIGN - Ultimile 5 zile din promotia SIGLATA - Imaginea Numelui TAU!

Pana pe 20 noiembrie mai puteti beneficia de SUPEROFERTA - SIGLATA - Imaginea Numelui TAU!
Detalii pe www.siglata.ro si www.logograph.ro

Despre SIGLATA

Suntem o echipa compusa de graficieni profesionisti, unii dintre ei membri ai Uniuni Artistilor Plastici din Romania, avand o experienta vasta in conceperea si realizarea de concepte grafice. Alaturi si impreuna cu ei sunt tineri absolventi ai Institutului de Arte Plastice din Bucuresti, buni cunoscatori ai programelor de editare grafica, a caror pasiune pentru artele plastice compenseaza lipsa lor de experienta. Toate aceste atuuri fac ca echipa noastra sa poata oferi cele mai bune solutii in realizarea conceptului de imagine grafica care va reprezinta. Pretul pachetelor este astfel conceput incat fiecare sa gaseasca exact ceeace se potriveste bugetului sau. Asta nu inseamna ca un pachet mai ieftin nu ofera calitatea unuia mai scump, ci doar ca timpul si resursele umane alocate pentru fiecare pachet sunt diferite. Evident asta se reflecta si in prĂȘt.
Politica noastra este orientata spre client si mai ales spre gasirea acelor solutii absolut necesare dezvoltarii unui concept general de marketing si promovare.

www.siglata.ro
office@siglata.ro
0314028995 si 0731146273 & 0744222008
office@siglata.ro