Comunicat de presă lansare Bioki

Constanta - 13 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa

Bioki, un magazin Bio creat din pasiune și convingere în calitatea și eficiența produselor bio, mereu cu gândul la nevoile clienților!

cosmetice bio

Cu drag și mare bucurie vă anunțăm lansarea magazinului online de produse bio-organice, BIOKI!

Creat din dorința de a oferi clienților săi produse de îngrijire cu adevărat naturale, sănătoase și eficiente, magazinul Bioki vă propune o selecție aparte de produse cosmetice bio, certificate de organisme specializate, apaținând unor mărci de renume pe piață, din țări cu tradiție în domeniul produselor bio-organice, precum Franța, Anglia sau Germania, alese special pentru a satisface cele mai variate nevoi și cele mai exigente gusturi.

Creme și loțiuni demachiante, de curăţare, tonifiere, hidratare, tratare sau cu efect de anti-îmbătrânire, măști și tratamente specifice, uleiuri de masaj, deodorante, geluri de duș, săpunuri, șampoane, balsamuri, produse pentru băița și masajul celui mic sau speciale pentru îngrijirea bărbaţilor.... pentru corp, ten sau par...... la Bioki veți găsi cu siguranță produsele potrivite pentru întreaga familie, de la cei mici până la cei mari.

Bio certificate, eficiente și învăluite în arome deosebite, produsele din gama Bioki sunt create cu ingrediente naturale de excepție (unt de Shea, alge marine, ulei sacha inchi, semințe de moringa, extracte de nucă de cocos, gălbenele, aloe vera, migdale și multe altele), nu au fost testate pe animale și nu conțin substanțe chimice sintetice, precum SLS/SLES, parabeni, ftalați, derivați petrochimici, arome, coloranți sintetici sau ingrediente modificate genetic.

Gama de produse este într-o continuă creștere, în fiecare lună urmând a fi completată cu produse noi, pentru mai multă diversitate, iar în curând oferta Bioki va cuprinde și o secțiune dedicată îngrijirii naturale a casei, unde veți putea găsi numeroase produse de curățare, precum detergenți pentru haine (inclusiv pentru hăinuțele celor mici), vase sau soluții pentru diferite suprafețe, de la sticlă, mobilă, faianță, gresie sau lemn. Toate naturale, ecologice, create cu respect față de natură, oameni și animale.

Dar la Bioki nu veți găsi doar produse bio de o calitate excepțională, ci mult mai mult decât atât, veți găsi servicii personalizate și numeroase beneficii prin care magazinul încearcă să transforme fiecare vizită a clienților într-o experiență minunată, ce merită retrăită.

Astfel, conceput cu gândul la nevoile clienților, Bioki vă pune la dispoziție :
- informații amănunțite despre produsele din magazin și ingredientele pe care acestea le conțin (pe pagina fiecărui produs în parte), pentru ca fiecare alegere pe care o faceți să fie una pe deplin informată;
- consiliere personalizată la alegerea produselor, pentru că uneori găsirea produsului potrivit poate fi dificilă, iar cumpărăturile ar trebui să fie întotdeauna o plăcere;
- o listă creativă, plină cu idei pentru cadouri și servicii speciale, pentru oferirea lor celor dragi (împachetarea produselor într-un ambalaj deosebit, posibilitatea livrării acestora direct persoanei cărora li se adresează), căci surprizele frumoase sunt întotdeauna motiv de bucurie.
- un program atractiv de răsplătire a fidelității clienților înregistrați, prin oferirea de puncte de loialitate la fiecare comandă lansată (puncte ce se vor transforma în cupoane de reducere, utilizabile la următoarele comenzi);
- posibilitatea urmăririi statusului comenzilor din contul de client, plăți online securizate, livrare rapidă și alte avantaje create special.

Pe lângă toate acestea, magazinul Bioki vă oferă prin intermediul pagini proprii de Blog, sfaturi de frumusețe și îngrijire, informații despre noile aparații în magazin, despre calitățile și beneficiile produselor bio, despre procesul și organismele de certificare și multe alte informații utile, menite să vă țină la curent cu noutățile legate de frumusețea naturală și conceptul Bio în materie de cosmetice, îngrijire și nu numai.

Vă așteptăm cu drag!

Taguri: cosmetice bio
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/comunicat-de-presa-lansare-bioki