Oferta de Primavara SimpliQ

Cluj-Napoca - 5 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Odata cu venirea primaverii, Centrul de Date SimpliQ isi reimprospateaza oferta de servere dedicate cu o serie de noi configuratii hardware, mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Oferta de Primavara SimpliQ

Primavara a sosit! Cu aceasta ocazie Centrul de Date SimpliQ isi reimprospateaza oferta de servere dedicate cu o serie de noi configuratii hardware, mult mai performante, care folosesc tehnologie de ultima ora si au un consum mult redus fata de configuratiile anterioare, astfel incat sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator.

Astfel, Centrul de Date SimpliQ devine mai 'verde' si isi intensifica eforturile de a proteja natura.

Printre noile configuratii hardware se regasesc procesoarele Intel si AMD de ultima ora, folosind tehnologie de ultima ora si cu consum redus (pana la 31%). Acestea includ noile procesoare Intel E2160 si E8200, precum si noile procesoare AMD LE 1600 si procesoarele multi-core BE 2300+

Despre SimpliQ SRL

SimpliQ Media & Technology (SimpliQ SRL) este o companie romaneasca fondata in 2001, care detine si opereaza propriul centru de date in Cluj-Napoca, oferind servicii de gazduire servere dedicate, colocare, precum si servicii de tip SaaS, bazate pe tehnologii Microsoft. De asemenea, SimpliQ este prima companie din Europa de Est care lanseaza servicii gazduite bazate pe Exchange 2007 si SharePoint 3.0.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati departamentul de relatii cu presa la 0800-080696
press@simpliq.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simpliq-srl/oferta-de-primavara-simpliq