Cumpara acum noul scanner 2D Gryphon GD4430 pentru farmacii de la www.pc-pos.ro

BUCURESTI - 12 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail, Farmaceutic

Doar acum la www.pc-pos.ro un pret special in cadrul proiectului demarat de Datalogic pentru dotarea farmaciilor in Romania cu cititoare de coduri de bare 2D: 145 EUR +TVA.

Gryphon GD4430

Este cunoscut faptul ca de la 1 Iunie anul curent va demara programul Prescriptia Electronica, element ce face parte dintr-o solutie medicala ampla, dezvoltata la nivel national din fonduri europene nerambursabile sub coordonarea institutiilor corespunzatoare de stat. Impreuna cu celelalte componente precum cardul national de sanatate si dosarul electronic, Prescriptia Electronica formeaza Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) creat cu rol de platforma electronica a asigurarilor de sanatate. Beneficiile aduse de SIUI sunt administrarea informatica unitara, managementul deciziilor, sporirea performantei in acordarea serviciilor, facilitarea decontarii si raportarii serviciilor medicale, monitorizarea si controlul asupra utilizarii fondurilor.

Conducerea Colegiului Farmacistilor si-a exprimat sustinearea pentru realizarea acestui proiect ce va asigura transparenta in sistem, eliminand posibilitatea aparitiei erorilor de prescriptie.

Introducerea informatiilor in sistem se va automatiza prin intermediul unui cod de bare 2D, imprimat pe reteta, ce poate stoca foarte multe informatii comparativ cu clasicul cod de bare liniar. Astfel din punct de vedere al dotarii standard din farmacii devine necesara achizitia si utilizarea unui scaner pentru coduri de bare actual, ce permite citirea codurilor de bare 2D (matriciale).

Cateva din elementele de care ar trebui sa tineti cont in momentul achizitiei acestor scanere sunt:

raport cat mai bun pret/performanta; constructie robusta si ergonomica; experienta producatorului in domeniu; suportul oferit de partenerul local al producatorului;

In acest sens www.pc-pos.ro va recomanda ca scaner de coduri de bare pentru farmacii, modelul Datalogic Gryphon GD4430.

Impreuna cu Datalogic am implementat  mai mult de 1000 de cititoare de coduri de bare la clientii nostri precum Real,- Hypermarket, Praktiker, etc.

Garantia de 5 ani vorbeste de la sine!

Despre Sintezis Birotica

SINTEZIS BIROTICA propune www.pc-pos.ro ,locul in care vei gasi totul pentru tine si afacerea ta!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sintezis-birotica-srl/cumpara-acum-noul-scanner-2d-gryphon-gd4430-pentru-farmacii-de-la-www-pc-pos-ro