Cum să alegi o bandă LED!

BUCURESTI - 24 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

O bandă LED este formată dintr-o bandă autoadezivă și un substrat pe care LED-urile sunt plasate la intervale regulate. Odată instalate și alimentate cu energie electrică, toată lungimea benzii este iluminată, producând o lumină înainte. Fasciculele LED aduc un mare plus în orice mediu intern sau comercial. Acestea sunt ieftine și ușor de instalat și pot schimba starea de spirit și aspectul unui spațiu instantaneu.

Banda LED  poate fi instalată în interior sau în exterior pentru lumină ambientală, folosind o lumină colorată sau lumină albă. Diferitele nivele de luminozitate și tipuri de culori disponibile fac benzile LED foarte versatile.

Utilizările tipice includ:Deasupra și sub dulapurile de bucătărie / baieÎn panouri și plinteÎn plafonul de acoperire, ca șaibe de perete și în jurul zonei baruluiÎn dulapuri, casete de afișare și contoare de bareÎn jurul ușii, ferestrelor, scărilor și podelelorÎn grădini, căi / căi de acces și semneIluminat pentru Crăciun sau alte ocazii specialeÎn partea din spate a televizoarelor și sistemelor de difuzoare

Benzi led- ce trebuie să iei în considerare!

Unde va fi plasată banda și cum va fi folosită pentru iluminare?Benzile LED trebuie să fie instalate pe o suprafață solidă, curată și uscată.Diferitele tipuri de ieșiri de lumină sunt produse prin modificarea mărimii, numărului și culorii LED-urilor pe o bandă.Folosirea benzilor integrate LED intern sau extern în zone uscate, stropitoare sau zone umede este determinată de clasificarea IP a benzii (de exemplu standard (IP33) sau cu un strat de silicon (IP67).

Cum va fi banda dezactivata? Va fi parte din circuitul dumneavoastră de iluminat sau pe un întrerupător separat?

Efectul luminii finale va depinde de o serie de factori, inclusiv, dimensiunea LED-urilor, numărul de LED-uri pe metru, unghiul și poziția benzii, textura de culoare, distanța și reflexia suprafețelor și distanța dintre observator și bandă.Puteți evalua o bandă LED instalând-o temporar cu o bandă detașabilă, cum ar fi o bandă de mascare, și apoi alimentând în siguranță pentru a vedea ieșirea, modelul și unghiul luminii, înainte de a fixa banda.Panourile si profilele LED integrate sunt fabricate și testate la standarde înalte pentru a se asigura că banda asigură o calitate consistentă a culorilor și a modelului luminos pe bandă.Benzile LED trebuie instalate de un electrician calificat.

IP rating și temperatură de operare

Clasificarea IP înseamnă "Protecție Ingress". Această clasificare determină modul în care impermeabilitatea și praful / obiectul mic dovedesc o bandă.

Sisteme integrate cu grad de protecție IP33 și IP67.

IP33 - Nu este impermeabil. Aceasta este o bandă standard. Utilizați pentru zonele uscate și fără praf, cum ar fi covoare de decorare, dulapuri de afișare, șaibe de perete, dormitoare și camere de zi (numai pentru interior).IP67 - rezistent la apă - Această banda este protejată cu gel de silicon împotriva imersării temporare în apă între 0,15 și 1M. Ideal pentru utilizarea în interior și în exterior. Utilizările tipice pentru interior sunt în baie sau bucătării, sub dulapuri, lângă dușuri, chiuvete sau alte zone de stropire. Utilizare tipică în exterior sau pereți in scopuri decorative. În plus față de banda autocolantă, LED-urile integrate IP67 sunt livrate cu cleme de prindere pentru fixarea benzii. Fâșiile IP67 NU ar trebui să fie scufundate continuu în apă.

Dimensiunea Led-urilor

Benzile integrate LED sunt disponibile în două dimensiuni de LED-uri:35:28 - 3.5mm X 2.8mm LED - Lumină subtilă - Ideal pentru cele mai multe situații interne pentru iluminatul de lucru sau ambient, unde observatorii sunt apropiați de ex.plafoane, scări și ferestre.50:50 - 5,0 mm X 5. LED - Lumină puternică - LED-uri cu 40% mai mari decât 35:28 cu o luminozitate mai mare - Ideal pentru utilizare comercială sau internă, unde observatorul poate fi mai departe - de ex. Tavane înalte, folosite ca șaibă de perete, iluminat exterior, iluminat ambiental pentru zone mai mari.

Culoarea LED-urilor

Alb cald - culoare galbenă tradițională - ideală pentru camere de zi, dormitoare și holuri.Alb rece - alb cu culoarea albastră - ideală pentru bucătării și băi - iluminarea sarcinilor.Roșu, verde sau albastru - culori ascuțite și îndrăznețe pentru a adăuga efecte deosebite în spațiul dumneavoastră și pentru a face playrooms, cluburi, baruri și restaurante mai interesante.RGB - LED-urile roșu, verde și albastru care sunt amestecate cu ajutorul telecomenzii pentru a produce o gamă largă de culori.

Magazinul banda-led.com vă pune la dispoziție Banda LED 5050 60 SMD/m 220V, lumina multicolora RGB impermeabila – baza alba.

Despre SKILLED REPUBLIC SRL

Benzile integrate de joasă tensiune LED sunt evaluate la 12V și necesită un driver de tensiune constantă (un tip de transformator pentru a converti tensiunea rețelei la 12V).Benzile integrate LED sunt furnizate în role de 5 metri. Banda LED poate fi tăiată în lungime, dar numai la punctele speciale de tăiere marcate pe bandă.Panourile LED integrate pot fi estompate cu driverul corespunzător și comutatorul de dimmer compatibil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skilled-republic-srl/cum-sa-alegi-o-banda-led