SKIN a devenit importator unic Lexar

BUCURESTI - 1 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum Leadtek, MSI, GeCube, GEIL, Tagan, AG Neovo, Altec Lansing si Iriver, a devenit importator unic Lexar pentru Romania.

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, SKIN este distribuitor unic al produselor marca Lexar. Compania americana este lider de piata pe segmentul cardurilor de memorie, a stick-urilor USB si a cititoarelor aferente. Produsele Lexar sunt folosite cu succes in intreaga lume pentru orice tipuri de dispozitive care apeleaza la aceste memorii atat de catre utilizatorii obisnuiti, cat si de profesionisti din domenii precum fotografia digitala.

Gama de produse Lexar importate de SKIN include dar nu se limiteaza la carduri de memorie de tip Compact Flash, Memory Stick PRO si Memory Stick PRO Duo, Secure Digital, xD-Picture, cititoare individuale sau de tip Multi-Card si USB flash drive-uri. Oferta Lexar include carduri de memorie Kodak optimizate pentru dispozitivele cu viteza mare de scriere (precum camere foto digitale) si de citire (ideale pentru redarea continutului multimedia digital de pe dispozitive portabile). Capacitatile de stocare ale cardurilor si drive-urilor USB Lexar variaza intre 256MB si 8GB iar viteza de scriere/citire ajunge la 133X. Spre deosebire de produsele concurente, vitezele de scriere/citire specificate de Lexar sunt cele minim garantate si nu cele maxime, obtinute doar in conditii speciale.

Oferta de produse Lexar include atat carduri si drive-uri USB obisnuite, pentru uzul utilizatorilor, cat si serii speciale dedicate profesionistilor. Impatimitii jocurilor pe console portabile se vor putea bucura de seriile dedicate consolei PlayStation si optimizate pentru rularea in conditii optime a jocurilor. In plus, acestea includ gratuit aplicatii de gestionare si prelucrare a fotografiilor digitale precum Corel Photo Album sau Corel Paint Shop Pro.

Despre Skin Media

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005 SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari, avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, Skin este importator unic al brandurilor Leadtek, GeCube, Geil, Tagan, AG Neovo, Altec Lansing si iRiver. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.
Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | contact@skin.ro | www.skin.ro
contact@skin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/skin-a-devenit-importator-unic-lexar