SKIN aduce cel mai mic player MP3 de la Iriver

BUCURESTI - 15 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum AG Neovo, Altec Lansing, ATI, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, aduce pe piata din Romania cel mai mic MP3 player de pana acum: Iriver S10.

La o prima vedere esti impresionat cat de mic poate fii Iriver S10. Unul dintre cele mai mici de pe piata la acest moment, playerul de la Iriver este o mica minune a tehnologiei. S10 are doar trei butoane, dar prin sistemul D-Click navigarea in meniu si accesarea functiilor devin cum nu se poate mai usoare. Practic, sistemul D-Click consta in apasarea celor patru laturi ale dispozitivului, fara ajutorul vreunui buton pentru a folosi meniul dispozitivului.

Iriver S10 este un MP3 player de numai 4cm x 3cm x 1cm grosime cu display color. Cantareste doar 17 grame si poate fii cu usurinta confundat cu un medalion. Este mic, elegant, colorat si nu in ultimul rand multifunctional. Chiar daca este mic ca dimensiune nu face rabat de la nicio alta functie pe care ti-ai putea-o dori. Vine in doua versiuni de 1GB si 2GB si este in acelasi timp MP3 player, radio FM, timer, ceas alarma si reportofon. Poate citi cele mai populare formate audio: MP3, WMA, ASF si OGG si datorita sistemului revolutionar D-Click ajunge sa fie o mica bijuterie functionala.

Prin modelul S10, Iriver propune un nou concept de player MP3, atat ca design, cat si ca functionalitate. Cine spune ca un player MP3 trebuie sa se incadreze in anumite dimensiuni sau ca are nevoie de multe butoane pentru a fi utilizat? Iriver doboara toate aceste mituri realizand un player MP3 inovativ care schimba si in acelasi timp simplifica modul de utlizare al unui astfel de dispozitiv. Iriver S10 ofera toate facilitatile pe care cei mai pretentiosi utilizatori le pot pretinde de la un player MP3.

Despre Skin Media

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005 SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari, avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, Tagan. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.

Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | contact@skin.ro | www.skin.ro
contact@skin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/skin-aduce-cel-mai-mic-player-mp3-de-la-iriver