Epson expune la Advertising Show 2007 cele mai noi tehnologii de imprimare de format extins

BUCURESTI - 21 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Print de mari dimensiuni, proofing, aplicaţii şi echipamente pentru profesionişti în standul Epson din Pavilionul Central Romexpo

Compania Epson, lider global în produse de imagine, va prezenta, în cadrul celei de-a cincea ediţii a târgului de producţie publicitară Advertising Show, cele mai noi tehnologii de imprimare, precum şi ultimele sale apariţii din domeniul imprimării profesionale. Profesioniştii şi companiile care activează în industrie vor avea la dispoziţie produse de ultimă generaţie şi de înaltă tehnologie, vor urmări demonstraţii efectuate de specialişti ai companiei şi vor putea realiza propriile lucrări. Evenimentul se va desfăşura în perioada 19-22 septembrie 2007, în cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO, Epson fiind prezent în standul numărul 030 din Pavilionul Central.

„Advertising Show 2007 oferă posibilitatea prezentării unor produse în premieră pentru piaţa din Romania şi mă refer aici la noua gama de imprimante de formate largi. Vom prezenta un flux de lucru complet, iar demonstraţiile vor fi susţinute de invitaţi din alte filiale Epson”, a declarat Simona Decuseară, National Sales&Marketing Manager România.

Gama curentă de echipamente Epson adresate profesioniştilor cuprinde imprimante pentru uzul micilor companii şi al departamentelor specializate, dar şi imprimante de format larg pentru proofing sau lucrări individuale. Lista de produse este completată cu scannere de nivel profesional, aplicaţii de procesare foarte utile în etapele intermediare, cerneluri şi medii de imprimare pentru o calitate ireproşabilă la nivelul produsului final.

Cu o recunoaştere importantă la nivel internaţional în segmentul echipamentelor profesionale, Epson participă, în premieră, la Advertising Show 2007. Prin acest demers, compania vine mai aproape de utilizatorii finali, facilitează contactul cu personalul tehnic şi pune la dispoziţia clienţilor un pachet de echipamente şi aplicaţii ce se pot constitui în soluţii pentru companiile şi pentru profesioniştii care activează în domeniu.

.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Epson este o reţea formată din 87.626 angajaţi în 117 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul general şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1416 miliarde de yeni în anul fiscal 2006.

www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-expune-la-advertising-show-2007-cele-mai-noi-tehnologii-de-imprimare-de-format-extins