Kingston Digital va distribui dispozitivele de stocare Solid-State Intel®

BUCURESTI - 9 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

Producătorul de memorii Kingston va distribui dispozitive de stocare SSD de înaltă performanţă pieţelor verticale şi companiilor din clasamentul Fortune 1000

International CES, Las Vegas, NV and Fountain Valley, CA – 8 ianuarie, 2009 -- Kingston Digital Europe Ltd, producător de memorii flash afiliat companiei Kingston Technology Company, Inc., anunţă astăzi că va distribui o serie de dispozitive de stocare solid-state (SSD) SATA II Intel de înaltă performanţă. Kingston®, liderul mondial independent în produse de memorie, dispune de o bază largă de canale de distribuţie, oferind expertiză şi servicii de calitate pentru utilizatorii dispozitivelor sale de stocare. Parteneriatul le oferă clienţilor Kingston oportunitatea de a beneficia de calitatea şi performanţele noilor dispozitive de stocare solid-state Intel, alături de expertiza Kingston.

Dispozitivele SSD Intel sunt disponibile în reţeaua distribuitorilor Kingston. Kingston îşi va folosi experienţa pe care o are în diferitele segmente de piaţă, cum sunt canalul IT şi segmentele corporatiste de pe piaţa memoriilor Flash, pentru a oferi soluţiile SSD Intel companiilor din clasamentul Fortune 1000 şi pieţelor verticale precum serviciile financiare, telecomunicaţiile, guvernarea, administratrea domeniilor web şi altele.

“Intel a dezvoltat cele mai rapide produse SSD din întreaga lume. Kingston a supus aceste dispozitive unor analize avansate de performanţă iar rezultatele au întrecut orice aşteptări. De aceea, suntem încântaţi să putem oferi clienţilor noştri beneficiile acestei serii performante de la Intel, asigurate de serviciile de service Kingston,” a declarat Mark Leathem, Director al Flash Business Development, Kingston. “Intel a devenit un jucător important pe piaţa NAND demonstrând excelenţa tehnologică şi performanţa superioară ale dispozitivelor sale SSD. Fiind prezenţi şi pe piaţa DRAM, suntem convinşi că beneficiile tehnologiei SSD, consumul redus de energie, fiabilitatea şi performanţa vor fi apreciate de clienţii noştri.”

“În timp ce Intel şi-a dezvoltat o reţea tradiţională de distribuţie pentru soluţiile sale Flash NAND, recunoaştem importanţa deosebită pe care Kingston o deţine pe piaţă în calitate de producător de dispozitive Flash NAND,” a declarat Shawn Sackman, Director de Marketing, Intel NAND Products Group. “Ca expert în produse de memorie, Kingston are o prezenţă semnificativă pe toate canalele de business care vor ajuta la accelerarea adoptării dispozitivelor SSD, de la companiile din clasamentul Fortune 1000 companies, până la distribuitorii principali care ţintesc piaţa utilizatorilor obişnuiţi.”

Kingston este recunoscut în întreaga lume pentru calitatea serviciilor pentru clienţi, suportului tehnic, garanţiei produselor şi procedurii RMA (Return Material Authorization). Dispozitivele de stocare Intel SSD distribuite de Kingston beneficiază de o garanţie de 3 ani. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kingston.com/europe.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Kingston Digital Europe Ltd.
Kingston Digital Europe Ltd este producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Europe Ltd, liderul mondial independent în produse de memorie. Înfiinţată în 2008, compania Kingston Digital Europe Ltd. are sediul în Sunbury-on-Thames, Middlesex, UK.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Kingston şi logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Celelalate mărci pot aparţine proprietarilor de drept.

www.kingston.com/europe

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/kingston-digital-va-distribui-dispozitivele-de-stocare-solid-state-intelr