D394.eu: Implică-te în corectarea schemei de minimis!

Cluj - Napoca - 3 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, CSR

După lansarea topului proiectelor de minimis , SoftProEuro pune la dispoziție platforma D394.eu pentru vizualizarea proiectelor cu punctaj mai mare de 90 de puncte, din care au fost eliminate firmele fictive sau neeligibile.

Innori.ro - Prima platforma cloud computing B2B

Invităm toți cei interesați să se implice în corectarea datelor din lista proiectelor de minimis.

SoftProEuro

SoftProEuro, compania care gestionează platformele D394.eu, inNori.ro și fuziuni.eu , pune la dispoziția celor interesați platforma D394.eu pentru vizualizarea și corectarea listei proiectelor de minimis 2014 , având un punctaj de cel puțin 90 de puncte.

Vizualizarea listei corectate se obține prin accesarea platformei D394.eu secțiunea Minimis 2014, introducerea în căsuța de căutare din partea dreaptă a codului de identificare fiscală a firmei care a depus proiect de minimis în sesiunea ianuarie 2014. Proiectul respectiv va fi evidențiat în listă, iar ordinea proiectelor este semnalată printr-un identificator unic, numărul curent alocat oficial și numărul RUE, ultimele două fiind date oficiale.

Din totalul celor 2379 de proiecte cu punctaj afișat minim de 90 de puncte, au fost selectate 2264 de proiecte, restul fiind erori, firme fictive, proiecte introduse de două ori. Este de așteptat ca numărul de proiecte eligibile să scadă, pe parcursul identificării și corectării de noi clase de erori.

Realizarea acestei liste corectate a implicat verificarea încrucișată semi-automată a bazelor de date centrale cu datele din schema de minimis . Din această listă au fost eliminate firmele fictive, firmele cu pierderi și alte greșeli. SoftProEuro invită toți cei interesați să se implice în corectarea datelor din această listă, prin semnalarea eventualelor erori rămase.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softproeuro-srl/d394-eu-implica-te-in-corectarea-schemei-de-minimis