Cunoaste-ti viitori colegi de liceu pe www.admitereliceu.ro

BUCURESTI - 5 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pe site-ul www.admitereliceu.ro, dezvoltat de INTUITEXT, viitorii liceeni gasesc rezultatele repartizarii computerizate, realizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Elevii sunt grupati pe fiecare specializare/liceu, astfel incat fiecare dintre ei sa-si cunoasca imediat viitorii colegi de clasa si scoala de unde provin acestia. Mai mult, fiecare copil are o pagina electronica dedicata, in care isi va putea completa fotografia si informatii precum hobby-uri, cartile, sporturile, muzica si materia preferata, ce meserie isi doreste dar si ce astepari are de la liceu.

Cunoaste-ti viitori colegi de liceu pe www.admitereliceu.ro

Astfel, colegii de-a IX-a de la toamna se pot cunoaste chiar din aceasta vara si isi vor putea impartasii, in sectiunea de forum, pareri despre scoala care ii asteapta in septembrie. La aceste discutii, vor putea participa parintii si chiar viitorii lor profesori, care au posibilitatea sa le transmita bobocilor informatii despre unitatea de invatamant, materialele educationale recomandate pentru inceputul scolii, performantele scolare si extrascolare obtinute in trecut de elevii liceului etc.

www.admitereliceu.ro face parte dintr-o serie de initiative ale INTUITEXT pentru sprijinirea educatiei in Romania. Printre celelalte proiecte de succes ale companiei se numara www.didactic.ro, www.olimpiade.ro si www.suntparinte.ro.

Despre SOFTWIN

Despre INTUITEXT
INTUITEXT, compania de software educational a grupului Softwin este lider pe piata lectiilor pe calculator din Romania si unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata mondiala de elearning. Materialele educationale dezvoltate de INTUITEXT imbina intr-un mod inovator jocul cu invatarea, fiind realizate in conformitate cu programa scolara, dar adaptate la exigentele noilor generatii de elevi. INTUITEXT ofera pe piata romaneasca 21 de titluri dierite care acopera diferite materii de studiu (matematica, geografie, fizica, biologie, chimie). La acestea se adauga un produs unic la nivel mondial: intrega colectie de 110 ani a Gazetei Matematice, in format electronic.
Dep Comunicare SOFTWIN
tel. 408.56.00
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/cunoaste-ti-viitori-colegi-de-liceu-pe-www-admitereliceu-ro