SOLIDARITATE CU COPIII SINISTRATI DIN SAUCESTI

Locul desfasurarii: COMUNA SAUCESTIJUDETUL BACAU

Organizator: FUNDATIA SOLIDARITATE CULTURALA PENTRU ROMANIA

In cadrul acestei ambitioase agende de solidaritate cu cei ce se afla astazi in pragul saraciei si scaderii nivelului de viata, obiectivele Generale ale Proiectului se aliniaza efortului de ameliorarea a consecintelor catastrofei naturale si asigurarea unor resurse minime de trai persoanelor afectate de inundatii.
In partenariat cu Prefectura Bacau Proiectul ''SOLIDARITATE CU SINISTRATII DIN SAUCESTI'' vizeaza organizarea unor serii de manifestari caritabile de solidaritate in care dorim implicarea societatii civile prin reprezentatii ei care au reusit financiar si care doresc sa contribuie la remedierea consecintelor dezastrelor din Saucesti .
Ca si la inundatiile din Vrancea din 2005 va propunem sa fiti partenerul nostru in aceasta actiune umanitara.
Fundatia va pleca cu un convoi de camioane cu alimente, apa, imbracaminte , mobila si utilitati destinate populatiei afectate din comuna.
Fundatia doreste in mod special sa reconstruiasca scoala din comuna Saucesti si se va ocupa de cei 100 de copii ramasi pe drumuri si face apel lan toti acei care doresc sa colaboreze .
Sumele stranse din sponsorizari di donatii vor fi utilizate ca si in trecut pentru aceste obiective.
Donaţiile pot fi facute pe conturile pentru sinistrati deschise de Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI la :
Banca Comercială Română filiala Unic
Cont Ron : RO 12RNCB5078000011060005
Cont Euro : RO 82RNCB5078000011060006
Toate aceste donatii si sponsorizari vor face obiectul unor contracte de sponsorizare incheiate intre Fundatie si sponsori si vor fi promovate in toate documentele publicitare si media ale acestei actiuni.

Orice donatie in natura poate fi depusa la sediul Fundatiei

SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMÂNIA ARS XXI
Str.Mecet nr. 21 tel-fax 252 13 51