Plimbari cu masinuta electrica

Constanta - 25 august 2014

Comunicat tip General in Retail

Pentru copil, conducerea unei masinute electrice este suprema placere. Aceasta jucarie ii ofera sansa de a fi asemeni parintilor, care conduc autoturismul familiei.

Plimbari cu masinuta electrica

Potrivite pentru copiii de peste 4 ani, masinutele electrice reprezinta o jucarie cu ajutorul careia acesta isi dezvolta o serie de abilitati si isi dezvolta personalitatea. Poate va ganditi de unde ati putea achizitiona un astfel de vehicol jucarie pentru juniorul familiei, pentru nepotul Dvs., pentru copilul unei familii de care sunteti foarte atasat? Va dam noi un raspuns si va oferim concomitent posibilitatea de a face alegerea potrivita varstei copilului sau dorintei dumneavoastra. Accesati site-ul www.nichiduta.ro si veti descoperi cele mai variate modele de masinute electrice la un pret accesibil, de calitate perfecta, conform normelor europene in vigoare.

Realizate pe structura metalica rezistenta, vopsita in camp electrostatic, rezista la socuri mecanice si nu se erodeaza la impactul cu factorii de mediu. Sistemul de deplasare este pe roti robuste, cu aderenta la orice tip de teren, are in dotare o telecomanda pentru uzul parintilor in cazul in care doresc sa stabileasca directia de deplasare. Sistemul de deplasare se realizeaza cu un acumulator de 12 V reincarcabil, ce permite o functionare continua de 1- 1,5 ore, specific modelului ales. De asemenea, in functie de model, greutatea permisa este de 30kg pentru masinutele electrice cu un loc si de 65 kg pentru cele cu doua locuri. Manevrarea directiei de mers se realizeaza de catre copil cu ajutorul volanului, iar scaunul ergonomic permite confort maxim in timpul utilizarii. Stabilitatea in timpul deplasarii este incontestabila in cazul oricarui model. Aceste jucarii sofisticate sunt realizate pentru diferite grupe de varsta, 2-3 ani sau 3-7 ani, dar sunt si modele adaptabile pentru copiii de la 3 ani pana la 7 ani. Caroseria rezistenta si reglarea scaunului si a spatarului in cele patru pozitii permit acest lucru.

Chiar daca baieteii vor prefera masinile realizate ca replici ale unor autoturisme de teren sau de curse, aveti si variante potrivite fetitelor, cu un design elegant, in culori specifice: rosu, alb sau roz. Faptul ca modelele de masini electrice sunt accesorizate cu faruri, leduri, oglinzi retrovizoare, claxon le fac mult mai atractive, copiii simtindu-se adevarati soferi experimentati la volanul acestor jucarii. Unele modele de masinute electrice pentru copii sunt dotate cu posibilitatea de a asculta muzica in timpul deplasarii. Alte modele de masinute pe care le puteti alege dintre produsele comercializate pe nichiduta.ro sunt cele dotate cu schimbator de viteza sau cele cu frana si acceleratie la pedala, dar care ofera concomitent oportunitatea de manevrare prin telecomanda de catre parinti. Va sugeram cateva modele pe care le puteti vizualiza si alege prin comenzi on line pe nichiduta.ro: “Masinuta electrica Moni”, “Masinuta electrica Mercedes Benz SRL722”, “Masinuta electrica Cipollino Offroader”, “Masinuta electrica Lighting”, Masinuta electrica nichiduta”, “Masinuta electrica Gaucho Rocking Peg-Perego”, ambele cu doua locuri si multe alte modele potrivite pentru orice tip de traseu, fie asfalt, pietris sau macadam.

Raportul calitate-pret este echitabil, iar livrarea este gratuita la cele mai multe dintre modele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/plimbari-cu-masinuta-electrica