Storm D'SIGN lanseaza un nou pachet de serviciii

BUCURESTI - 22 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Echipa Storm D'SIGN vine din nou in intampinarea nevoilor clientilor, prin lansarea unui pachet de servicii de asistenta tehnica on-site.

Acest pachet de servicii se adreseaza atat clientilor persoane juridice, cat si persoanelor fizice, de pe intreg teritoriul Romaniei. Pachetul propus cuprinde asistenta tehnica IT hardware, birotica, software, precum si instalare/configurare/administrare retele de calculatoare. Plata se face sub forma unui abonament lunar. In baza acestui abonament, beneficiati de o revizie gratuita / luna si de un numar nelimitat de interventii, manopera fiind gratuita. Pentru mai multe detalii si pentru oferta de pret personalizata, ne puteti contacta la numerele: 0788.278.676 sau 0726.425.339. Va asteptam!

Despre storm d'sign

Storm D'Sign, prin intermediul www.hotelrestaurant.ro, isi doreste creearea unui mediu atractiv si stabil de afaceri prin utilizarea cat mai eficienta a resurselor oferite de reteaua Internet.
Andrei Topala
zeedocta@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/storm-dsign/storm-dsign-lanseaza-un-nou-pachet-de-serviciii