De ziua lui Picasso, s-a lansat www.picturicelebre.ro

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: PicturiCelebre.ro

De ziua lui Picasso, s-a lansat www.picturicelebre.ro

Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra ( Pablo Picasso )

Pe 25 octombrie, ziua de nastere a lui Pablo Picasso, a fost lansat www.picturicelebre.ro, un site dedicat iubitorilor de arta si inchinat marilor pictori ai lumii. Site-ul pune la dispozitie, la calitate
exceptionala si preturi avantajose, reproduceri in ulei dupa operele celor mai valorosi pictori ai tuturor timpurilor: Albrecht Durer, Claude Monet, Edouard Manet, Edvard Munch, El Greco, Henri Matisse, Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Pablo Picasso, Peter Paul Rubens, Paul Cezanne, Salvador Dali, Vincent van Gogh, Rene Magritte, Wassily Kandinsky si multi altii.

Conceput ca un omagiu adus artei clasice si contemporane, www.picturicelebre.ro ascunde in spate o echipa de pictori profesionisti care si-au reunit eforturile din dorinta de a oferi pasionatilor de arta
posibilitatea de a se bucura de frumusetea unui tablou celebru, exact asa cum este el in original.

“Suntem o familie de iubitori de arta ce si-a propus sa pastreze vie opera marilor clasici intr-o lume moderna, tributara graficii computerizate. Si nu trebuie sa fii milionar in Euro pentru a te bucura de un Van Gogh. Trebuie doar sa ti-o doresti. Acest site iti da posibilitatea de a comanda pictura preferata, la dimensiunile dorite si un pret rezonabil. Mai mult decat atat, poti gasi pe site si povestea fiecarei lucrari – date biografice despre autor, anul executiei, contextul in care a fost creata, si multe alte detalii”, a declarat Elena Calapereanu, initiatoare a proiectului.

Lucrarile care se regasesc pe site-ul www.picturicelebre.ro sunt realizate manual, in ulei pe panza, de pictori din tara si strainatate.

Tablourile se pot comanda in sapte variante de dimensiuni si au preturi care variaza intre 76 € si 295 €. Portofoliul www.picturicelebre.ro detine, momentan, peste 260 de reproduceri si 27 de pictori, echipa realizand, insa, si comenzi speciale cu lucrari propuse de clienti.

La cerere, site-ul pune la dispozitie si servicii de inramare, la preturi dintre cele mai avantajoase.

Pentru comenzi:
www.picturicelebre.ro
www.picturi-reproduceri.ro
E-mail: office@picturicelebre.ro
vanzari@picturicelebre.ro
Tel: 0728 999 867 sau 0757 627 039

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera