Sysgenic Group - Debut in forta in 2007

Comunicat tip General in IT&C

Debut in forta in 2007 cu trei noi implementari ale sistemului EERP
iBS XTended* plus o solutie personalizata pentru echipamente Symbol

Sysgenic Group a revenit cu forte proaspete dupa sarbatorile de iarna, luna ianuarie insemnand startul a trei noi implementari ale sistemului informatic integrat iBS XTended. Firmele care vor beneficia in scurt timp de serviciile aplicatiei iBS sunt: Gecsat SA Tarnaveni – cunoscuta companie producatoare de geamuri, polisitiren si adezivi pentru constructii, Pronto Universal din Tg. Mures – companie al carui obiect de activitate este distributia la nivel national a unor marci importante, precum si Romchim din Tg. Mures – cel mai important producator autohton de detergenti, cosmetice si produse de uz casnic.

In plus s-a dezvoltat si urmeaza a fi implementata o aplicatie personalizata la firma Almera Forest SRL din Brasov pentru gestiunea bustenilor, avand la baza cititoare de coduri de bare – echipamente Symbol.

Modulele ce urmeaza a fi implementate la compania Gecsat sunt Contabilitate si Gestiune, urmand ca dupa finalizarea lor sa se extinda implementarea cu noi module.

Compania Pronto Universal va beneficia de modulele de Contabilitate, Gestiune, si Analiza Statistica, de aceleasi module beneficiind intr-o prima etapa si firma Romchim.

Sysgenic Group a reusit pe parcursul anului 2006 sa implementeze solutia de gestiune extinsa a resurselor intreprinderii la companii impartante din diverse piete verticale, dublandu-si astfel numarul de clienti. Portofoliul actual numara peste 25 de firme care utilizeaza iBS XTended.

Pe langa customizarea si adaptarea solutiei ERP proprietare Sysgenic Group, multi clienti beneficiaza de expertiza acumulata in cei 9 ani de activitate prin aplicatii dezvoltate la cerere pentru diverse activitati: sisteme de management al achizitiilor (Sandoz, Grupul de firme Losan), gestiune informatizata cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare (Losan, Herlitz, Almera Forest), aplicatii de management al datelor din farmacii (PharmaFarm, PharmaNet).

Sysgenic Group, Tg. Mures, 12 ianuarie 2007
Dan Crisan, Sales Manager - dan.crisan@sysgenic.com

* iBS XTended este un produs Sysgenic Group

Despre Sysgenic Group

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people targeted at providing world-class solutions in software development outsourcing, IT counseling and support services.
Ranked among the leading players in Romania, Sysgenic Group successfully designs, implements and operates solutions in financial markets, management information systems, enterprise information systems and information security.
Sysgenic Group provides IT services in software development, maintenance and support at world class quality being ISO 9001:2000 certified, Microsoft Gold Partner and currently implementing CMMi level 3.

Sysgenic Group
48 Alunis St., Tg Mures, 540076
Tel./Fax.:+40 265 218 397

office@sysgenic.com