Talharia

Definitie Talharia

Conform art.211 Cod Penal, furtul savarsit prin intrebuintare de violente sau amenintari ori prin punerea victimei in stare de inconstienta sau neputinta de a se apara, precum si furtul urmat de intrebuintarea unor astfel de mijloace pentru pastrarea bunului furat sau pentru inlaturarea urmelor infractiunii ori pentru ca faptuitorul sa-si asigure scaparea, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 18 ani.Talharia savarsita in urmatoarele imprejurari:a) de doua sau mai multe persoane impreunab) de o persoana avand asupra sa o arma sau o substanta narcoticac) de o persoana mascata, deghizata sau travestitad) in timpul noptiie) intr-un loc public sau intr-un mijloc de transportf) intr-o locuinta sau in dependinte ale acesteiag) in timpul unei calamitatih) a avut vreuna din urmarile aratate in art. 182,se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 20 de ani.Talharia care a produs consecinte deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Talharia? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Talharia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Talharia. Definitiile termenilor despre Talharia cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Talharia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Talharia.