Invitație la evenimentul de business networking, DeBizz Businessbörse

BUCURESTI - 13 ianuarie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic

Ana-Maria Gavrilă, fondator BrandAdventure, invitatul special al primei ediții DeBizz Businessbörse din 2016.

Prima ediție DeBizz Businessbörse din 2016 o va avea ca invitat special pe Ana-Maria Gavrilă, consultant de imagine și fondator BrandAdventure. Vom aborda tematica "business networking-ul" și vom vorbi despre comunități-target, modalități de angajare a contactelor și, în final, tips & tricks. Evenimentul va avea loc marți, 19 ianuarie, între ora 08:30 și 11:30, la sediul DeBizz Magazine , Green Gate Offices, et. 5, B-dul Tudor Vladimirescu nr 22, sector 5, București.

DeBizz Businessbörse este un eveniment unic dedicat interacțiunii între diversele medii de afaceri prezente în România. Este locul și momentul potrivit în care vei putea interacționa cu reprezentanții companiilor cu actionariat german, austriac și elvețian, ai investitorilor străini activi pe piața din România, dar și ai celor mai importante companii românești.

Agenda

08:30 – 09:00

Sosirea și înregistrarea participanților. Mic dejun + Coffee Break

09:00 – 09:30

Bine ați venit! Scurtă prezentare a evenimentului/ Discutie mediata de Andreas Fuhrmann

09:30 – 10:15

Prezentarea participanților; 60 de secunde / participant

10:15- 11:30

Sesiune de networking

Taxa de inscriere este in valoare de 60 ron cu TVA inclus.

Taxa include: - Mic dejun - Coffee break - Lista cu participanți before+post event (nume, prenume, domeniu, companie) - Galeria foto post-event disponibilă pe site-ul evenimentului DeBizz Boerse și pe pagina de facebook DeBizz Boerse - Revista DeBizz Magazine - Exclusivitate pe domeniul inregistrat.

Numărul de locuri fiind limitat la 40 de participanti, doar primii înscriși își pot asigura locurile si exclusivitatea pe domeniul de activitate!

Despre Teaha Holding INC SRL

DeBizz Magazine, singura revistă de business germano-română, se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția, prezenți pe teritoriul țării noastre.
Peste 50.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.
Publicația este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme TEAHA.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teaha-management-consulting/invitatie-la-evenimentul-de-business-networking-debizz-businessboerse3