Tempo Advertising castiga al 5 lea premiu international pentru spotul “Restaurantul” – client Ziarul Financiar

BUCURESTI - 14 aprilie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

417-1.jpg 417-10.jpg 417-3.jpg

Agentia a castigat premiul I la Festivalul International de Publicitate de la Moscova, aceasta fiind cea de-a doua distinctie internationala obtinuta anul acesta, dupa Mobius Awards de la Los Angeles pentru spotul “Jackson Five” – client Europa FM.

Tempo Advertising castiga al 5 lea premiu international pentru spotul  “Restaurantul” – client Ziarul Financiar

Tempo Advertising a castigat locul I la Festivalul International de Publicitate de la Moscova (MIFA) editia a 13 a, sectiunea “Mass Media”, pentru spotul TV “Restaurantul”, client Ziarul Financiar. Premiul obtinut la Moscova este cea de-a cincea distinctie internationala castigata de Tempo Advertising pentru acest spot, dupa Golden Drumstick la Portoroz, Golden Hammer la Festivalul International al Tarilor Baltice, trofeul pentru Cel mai Bun Spot TV obtinut la Festivalul Ad’Or din 2003 si diploma de finalist la sectiunea “Low Budget Commercial Films” a Festivalului Ad Spots Awards din Italia. Lucrarea a fost selectata de Alexander Luerzer pentru a fi inclus in Luerzer Arhive, alaturi de cele mai bune 70 de spoturi din lume.

Despre Tempo Advertising

Spotul a fost realizat de o echipa formata din Dragos Grigoriu, Sorin Tranca - copywriter si Camelia Efrimov – Production Manager, din partea TEMPO. Regia ii apartine lui Radu Muntean, iar Tudor Lucaciu a semnat imaginea.
Tempo Advertising este cea mai mare agentie independenta de publicitate din Romania, desemnata 2 ani la rand cea mai creativa agentie, conform AdMarket Research si castigand de doua ori distinctia de “cea mai creativa agentie a anului”. Infiintata in anul 1996, agentia a primit de-a lungul timpului peste 40 de trofee nationale si internationale. In 2002, Tempo Advertising a fost cuprinsa in The Gunn Report, alaturi de castigatorii de la Cannes, Eurobest, Clio, New York Festivals, Art Directors Club and Campaign Awards.

Informatii suplimentare:
Eliza Rogalski
Corporate PR Manager
Tempo Advertising
Tel 31 41 515
Fax 31 32 330

Email eliza.rogalski@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/tempo-advertising-castiga-al-5-lea-premiu-international-pentru-spotul-restaurantul-client-ziarul-financiar