Asociatia Americana a Plamanilor castiga bani criticand tigara electronica

BUCURESTI - 25 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Farmaceutic

Asociatia Americana a Plamanilor (ALA) sustine interdictia cu privire la tigari electronice. Avand in vedere ca FDA (Food and Drug Administration) nu a determinat inca siguranta si eficacitatea tigarilor electronice , Asociatia Americana a Plamanilor incurajeaza consumatorii sa nu le utilizeze. Problema este ca multi oameni au renuntat deja la fumat cu ajutorul tigarilor electronice.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In timp ce multi dintre noi ar crede ca Asociatia Americana a Plamanilor este o institutie, cu influenta mondiala, care doreste sa ajute fumatorii sa renunte la fumat, Dr. Michael Siegel, expert in fumat, este de alta parere. El considera ca, si citam, „Asociatia Americana a Plamanilor ar trebui sa indemne fumatorii sa revina la fumat.”

Asociatia Americana a Plamanilor sustine interdictia cu privire la tigari electronice. Dupa cum vedeti ALA nu doar sustine aceasta interdictie dar indeamna si utilizatorii sa se reapuce de fumat. Si da este adevarat, aceasta institutie va indeamna sa va apucati, din nou, de fumat.

Unii cred ca aceasta miscare este motivata de dolarul „atotputernic” american. In timp ce ALA este impotriva renuntarii la fumat cu tigara electronica, acestia sunt in totalitate de acord daca renunti cu produse farmaceutice. De ce sunt de acord cu acestea? Pentru ca, in principal, acestia primesc bani atunci cand utilizatorii folosesc produse farmaceutice pentru a renunta la fumat.

De-a lungul anilor Pfizer, creatorul Champix Si Nicotrol, a dat milioane de dolari Asociatiei Americane a Plamanilor. Iar cand luam in calcul acest lucru pozitia ALA nu ar trebui sa ne surprinda deloc. Sunt practic in parteneriat cu Pfizer. De ce sa incurajeze oamenii sa apeleze la tigara electronica sa renunte la fumat cand primesc milioane de dolari sa nu faca asta?

Ca sa fim sinceri, tigara electronica reprezinta o amenintare pentru Pfizer si Asociatia Americana a Plamanilor profita. Aceasta e in concurenta cu toate companiile farmaceutice care produc produse pentru a renunta la fumat.

Dar iata cum dispare defapt motivul constituirii acestor asociatii.

Din pacate, pentru Asociatia Americana a Plamanilor, intr-un final va trebui sa recunoasca ca tigara electronica este o modalitate buna de a renunta la fumat. Sunt deja multi utilizatori care au renuntat la fumat si care inca folosesc tigari electronice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/asociatia-americana-a-plamanilor-castiga-bani-criticand-tigara-electronica