Esti manager la o companie? Tigara electronica te poate ajuta sa cresti productivitatea muncii!

BUCURESTI - 13 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Sanatate, Social, Farmaceutic

Fumatul este un viciu care aduce pagube mari angajatorilor. Potrivit unor studii, fumatorii romani pierd ore cu pauzele de tigara, lucru care aduce cu sine o productivitate a muncii scazuta. O solutie, testata si recomandata de unele companii din Marea Britanie, ar putea fi tigarile electronice!

TigaraEletronica-NR1

Tigari electronice Premium

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Potrivit unui comunicat de presa al Euroford, angajatii romani petrec cel mai mult timp la lucru. Insa, chiar daca angajatii romani stau mai multe ore la servici asta nu inseamna ca muncesc mai mult. Potrivit unor statistici efectuate de Eurostat, lucratorii romani ocupa de mai multi ani ultimele pozitii in clasamentul european al productivitatii anuale a angajatilor. Media de timp activ raportat la o zi lucratoare de 8 ore, este de 5 ore-5 ore jumatate.

O explicatie pentru aceasta productivitate a muncii scazuta ar putea fi orele nesfarsite petrecute la tigara. Daca un angajat full-time, fumator, isi ia cel putin cinci pauze de tigara pe zi, acesta pierde o ora de munca in fiecare zi. Timpul pierdut nu afecteaza doar orele de munca. E vorba si de costul de oportunitate. O ora pe zi, 5 ore pe saptamana, 240 de ore pe an (luand in considerare si vacantele). Una peste alta, vorbim de 30 zile pe an fumate.

Englezii vin cu solutii la aceasta problema!

Pentru a rezolva aceasta problema, in cartierul Breckland din districtul Norfolk, Marea Britanie, au fost adoptate reglementari prin care lucratorilor fumatori li se cere sa contorizeze timpul petrecut la fumat. Astfel angajatorii stiu cat timp petrec la fumat lucratorii.

Alte companii din Marea Britanie au hotarat sa mizeze pe tigari electronice pentru a satisface pofta de nicotina a angajatilor fumatori dar si pentru a scurta pauzele de tigara. O companie din Londra a decis chiar sa achizitioneze zeci de de kituri de tigara electronica pentru a le oferi gratis angajatilor. Aceasta actiune s-a dovedit a fi un succes deoarece angajatii societatii au devenit vaperi intr-un timp foarte scurt. Cateva publicatii din Marea Britanie au venit chiar cu statistici care dovedesc ca tigara electronica ajuta la cresterea productivitatii muncii prin faptul ca ii tine pe lucratori la postul lor intreaga zi.

Daca aveti o afacere, sau sunteti manager la o companie din Romania puteti incerca sa rezolvati problema fumatului folosind tigara electronica ca alternativa a celor din tutun. La unele companii din Marea Britanie aceasta actiune s-a dovedit a fi benefica, cu siguranta ar putea avea efecte pozitive si in Romania.

Daca vi se pare ca tigarile electronice sunt o solutie buna, va invitam pe site-ul nostru pentru a alege dintr-o gama variata de tigari electronice de calitate. Suntem una dintre cele mai importante companii din Romania din aceasta piata si va garantam ca produsele noastre sunt numarul unu. Suntem siguri ca multi dintre angajatii fumatori ai companiei dvs. vor fi incantati de experienta vapatului si multi dintre ei vor hotari sa inlocuiasca definitiv fumatul clasic cu cel electronic.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/esti-manager-la-o-companie-tigara-electronica-te-poate-ajuta-sa-cresti-productivitatea-muncii