Tigara electronica ideala pentru a tempera stresul la locul de munca!

BUCURESTI - 30 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Locul de munca poate fi un loc stresant, indiferent ca este vorba de un birou intr-un turn de sticla, un santier sau o fabrica. Tigara electronica poate ajuta fumatorii care lucreaza intr-un mediu cu un nivel de stres ridicat.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In zilele noastre cu greu se intampla sa gasim un loc de munca in care nivelul de stres sa nu fie la cote maxime. Potrivit unui sondaj de opinie cu privire la locurile de munca, realizat pe 800 de lucratori, resursele insuficiente, sefii enervanti sau volumul mare de munca sunt printre cele mai deranjante si stresante lucruri pentru angajati. De asemenea, exista plangeri ale angajatilor nefumatori, care considera ca sunt discriminati, deoarece angajatii fumatori au dreptul de a lua pauze dese de tigara, pe cand ei nu. Angajatii care deja au facut trecerea de la tigarile traditionale la tigari electronice, nu mai trebuie sa se streseze din acest punct de vedere.

Din perspectiva unui fumator, mersul afara la tigara reprezinta o usurare dar totodata si o pierdere de timp. Este mult mai usor si mai simplu sa stai in fata biroului si sa aburesti o tigara electronica. Nu trebuie sa mai mergi afara, unde de multe ori este frig sau ploua, nu trebuie sa mai suporti comentariile rautacioase ale colegilor si nici nu vei mai pierde timp.

Din perspectiva unui nefumator, tigara electronica este un motiv de bucurie deoarece nu pune in pericol sanatatea. Colegii aburitori pot folosi tigari electronice in voie in fata biroului, deoarece nefumatorii nu vor fi afectati in niciun fel, nici chiar de miros. Tigara electronica este un dispozitiv care nu produce mirosuri neplacute.

Din perspectiva managerilor acestia vor avea doar motive de bucurie daca angajatii lor vor folosi tigari electronice, deoarece nu vor mai exista dispute intre ei si angajatii fumatori. De asemenea, vor avea parte de o crestere a productivitatii muncii lucru care aduce un beneficiu companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/tigara-electronica-ideala-pentru-a-tempera-stresul-la-locul-de-munca