Utilizatorii de tigari electronice ar trebui sa fie clientii preferati ai restaurantelor

BUCURESTI - 24 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, HoReCa

Din ce in ce mai multi romani apeleaza la tigari electronice pentru a renunta la fumat. Cu toate acestea, de multe ori proprietarii de restaurante ii privesc la fel ca si pe fumatorii care polueaza si pun in pericol sanatatea clientilor.

TigaraElectronica-NR1

Alege tigari electronice Premium

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Vaperii sunt practic, fosti fumatori, care din diverse motive (de sanatate, financiare etc) au decis sa foloseasca tigari electronice in detrimentul tigarilor clasice. Realizand acest lucru in favoarea lor fac un bine societatii deoarece acestia nu mai polueaza aerul, nu mai lasa mizerie in urma lor si nici nu pun in pericol sanatatea publica. Luand in considerare aceste lucruri normal ar fi ca acestia sa fie acceptati in societate, sa poata sta alaturi de nefumatori. In restaurante insa, de cele mai multe ori nu se intampla acest lucru.

Proprietarii de restaurante, localuri, acorda vaperilor acelasi statut ca si fumatorilor. Ori nu este normal ca o persoana care nu afecteaza si nu polueaza pe nimeni sa aibe acelasi statut cu o persoana care polueaza aerul si pune in pericol sanatatea celor din jur. Nu spunem acest lucru ca si cand vaperii ar trebui sa fie superiori fata de ceilalti insa, ceea ce ar trebui sa gandeasca toti este ca vaperii sunt persoane care s-au straduit sa renunte la fumat si prin urmare, nu ar trebui sa fie tratati la fel ca si fumatorii.

Utilizatorii de tigara electronica nu polueaza aerul, nu provoaca mirosuri neplacute si nu emit vapori cu substante toxice. Acestia pot sta alaturi de persoanele nefumatoare fara sa ii afecteze in vreun fel. Tocmai de aceea proprietarii de restaurante, localuri, ar trebui sa incurajeze utilizatorii de tigari electronice sa ii viziteze si ar trebui sa fie fericiti atunci cand acestia le trec pragul.

In plus, permitand si incurajand utilizarea tigarilor electronice intr-un bar, sau intr-un restaurant, proprietarii ar putea avea parte de o crestere a vanzarilor. Nemaifiind nevoiti sa iasa afara pentru a trage un fum, clienti care aburesc tigara electronica vor fi tentati sa faca mai multa consumatie. Iar intr-o industrie atat de competitiva si in vremurile pe care le traim, orice lucru care ne poate aduce noi castiguri este binevenit.

Asadar, proprietari de restaurante incurajati utilizatorii de tigari electronice sa treaca pe la voi pentru ca nu veti regreta. Cel mai probabil, veti avea numai de castigat!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/utilizatorii-de-tigari-electronice-ar-trebui-sa-fie-clientii-preferati-ai-restaurantelor