Agentia de traduceri Swiss Solutions aniverseaza 8 ani de activitate

Timisoara - 17 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Anul acesta, Agentia de traduceri Swiss Solutions implineste 8 ani de activitate pe piata din Romania. Ziua de 18 august 2012 marcheaza 8 ani de provocari, de realizari, de experiente, de relatii interumane create in cadrul echipei, cu clientii si colaboratorii firmei.

Swiss Solutions si-a inceput activitatea in 18 august 2004, la Timisoara, sub forma unui birou de traduceri ce se adresa in special persoanelor fizice. Pasiunea si dedicarea pe care au investit-o cei doi asociati, Roxana si Florin Grunberg, au facut ca incet, incet, biroul de traduceri sa devina agentie de traduceri orientata spre clienti persoane juridice care ofera servicii de traduceri specializate in diverse domenii.

In 8 ani de activitate, Swiss Solutions a devenit lider de piata in Romania in domeniul traducerilor, iar in acest an a lansat un serviciu nou, intrand astfel si pe segmentul interpretariatului.

Efortul sustinut in echipa si profesionalismul cu care isi trateaza fiecare client si colaborator, au facut ca Swiss Solutions sa inregistreze o crestere fantastica in ultimii 4 ani, ajungand sa aiba in prezent peste 1500 de clienti, 3000 de colaboratori in toata lumea si cea mai mare cifra de afaceri pentru segmentul traducerilor.

Ne place sa vorbim despre noi, Swiss Solutions atat din perspectiva trecutului, a prezentului dar mai ales a viitorului. Ne cunoastem perfect trecutul pentru ca l-am transformat in fiecare zi in viitor, inventandu-l. Cei 8 ani de zile inseamna multa munca si pasiune tradusi in relatii comerciale foarte solide cu clientii nostri dar si in relatii de munca excelente cu angajatii si colaboratorii companiei. Prezentul ne obliga la o strategie foarte riguroasa a viitorului, la noi servicii oferite, la noi standarde calitative, la noi piete de deschidere.” a declarat Florin Grunberg, managerul general al companiei.

Swiss Solutions este in prezent agentia de traduceri cu cel mai mare numar de angajati, avand birouri in 4 orase mari din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad si Timisoara si se afla in continua dezvoltare si expansiune.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/timisoara-toastmasters/agentia-de-traduceri-swiss-solutions-aniverseaza-8-ani-de-activitate