Tiriac TRAVEL - deschidere oficiala sediu Timisoara

BUCURESTI - 20 decembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul conferintei de presa din 16 decembrie 2004 a avut loc deschiderea oficiala in Timisoara a noului sediu Tiriac TRAVEL, agentia de turism a companiei aeriene TiriacAIR. Incepand din noiembrie 2004, agentia si-a deschis portile, locatia aleasa fiind in centrul orasului, str. Eugeniu De Savoya nr.7.

Numarul de angajati este de 6 persoane, personal calificat cu experienta in domeniu (ticketing, turism intern, turism extern, servicii companii), iar directorul agentiei este domnul Nicu Tone. Agentia este acreditata IATA si ANAT.

Tiriac TRAVEL - deschidere  oficiala sediu Timisoara

Activitatea Tiriac TRAVEL Timisoara se axeaza atat pe programele ce se adreseaza dumneavoastra, pentru calatoriile sau vacantele personale, dar si companiei din care faceti parte.

Serviciile oferite :

 Pentru programele turistice, campania Tiriac TRAVEL din acest an, desfasurata sub sloganul "Vacante pentru simturile tale", se bazeaza pe delectarea simturilor: gust, vaz, miros, auz si a celui tactil. Abordarea este complet noua pe piata romaneasca, iar programele oferite se adreseaza atat publicului larg, cat si in egala masura, companiilor. Programele puse la dispozitie de Tiriac TRAVEL sunt programe specializate, axate pe beneficiile aduse de vacanta si nu pe alegerea pur si simplu a unei destinatii; turistul trebuie sa raspunda la intrebarea "ce iti doresti de la vacanta?" si nu "unde doresti sa mergi?".

 In intampinarea necesitatilor companiilor de a utiliza variante optime de servicii turistice, Tiriac TRAVEL utilizeaza o solutie comuna pentru toate departamentele unei companii ce utilizeaza astfel de servicii: marketing, resurse umane sau departament administrativ. Mesajul campaniei "Impreuna suntem mai buni" reprezinta motto-ul ce se doreste a fi definitoriu pentru relatia cu clientii companii, parteneri sau colaboratori. Oferta prezinta o abordare total noua, in premiera pe piata din Romania si nu numai, si se axeaza pe un set de produse specializate si nu doar pe oferirea unor servicii clasice ca transport sau cazare. Programul asigura mai mult profit pentru companii si se bazeaza obtinerea unui beneficiu maxim prin utilizarea unei solutii comune pentru toate departamentele.

Tiriac TRAVEL asigura o gama larga de avantaje, incluzand solutii practice, suportul unui personal specializat si experienta pentru atingerea obiectivelor propuse, toate acestea tinand cont ca principiul de baza al agentiei este furnizarea serviciilor conform cu promisiunile facute.

Tiriac TRAVEL (infiintata in 1993 ca agentie de turism specializata pe activitatea de ticketing si acreditata IATA) ofera servicii turistice complete pentru adulti si copii, in strainatate sau in Romania:
1. Turism in strainatate:
 Vacante pentru simturile tale
 Bilete de avion orice destinatie, orice companie aeriana
 Zboruri speciale cu aparatele din flota TiriacAir
 Cazari prin sisteme computerizate sau prin parteneri specializati
 Minivoiaje de week-end
 Asigurari medicale
2. Turism in Romania:
 Cazari: hoteluri, vile, pensiuni
 Programe speciale
 Inchiriere de autoturisme si autocare, rent a car
3. Programe speciale pentru copii si tineret:
 vacante educationale (cursuri de limbi straine in strainatate, programe tematice)
 parcuri de distractii
4. Servicii pentru companii:
 marketing: programe motivationale pentru dealeri sau clienti, organizare de evenimente
 resurse umane: training, cursuri in strainatate, incentive-uri si facilitati pentru angajati
 departament administrativ: deplasari in interes de serviciu, programe pentru partenerii straini, consultanta turistica si servicii VIP etc.
5. Programe pentru turisti straini

Tiriac TRAVEL nu ofera destinatii, ci senzatii, amintiri si sentimente.

Despre Tiriac Travel

Pentru detalii, va rugam contactati:
Cristina Vladau - Director marketing Tiriac TRAVEL

Tiriac TRAVEL
Str. Boteanu nr.6 Bucuresti
Tel 021/3102922 (23)(24)
news@tiriac-travel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tiriac-travel/tiriac-travel-deschidere-oficiala-sediu-timisoara