Epicor a fost ales Partenerul Microsoft al anului, categoria “Furnizori independenti de software la nivel global”

BUCURESTI - 2 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Epicor are placerea sa anunte castigarea statutului de cel mai bun partener al Microsoft in 2009, sectiunea “Furnizori independenti de software la nivel global”. Recunoasterea va fi oferita in cadrul galei de premii a conferintei mondiale dedicata partenerilor Microsoft. Epicor a fost selectata dintre cei mai buni producatori mondiali de solutii software, bazate pe tehnologie Microsoft. In cadrul aceleiasi ceremonii, Epicor este clasat si printre finalistii sectiunii “Industry Partner of the Year”.

“Suntem onorati sa primim aceasta recunoastere din partea Microsoft” a declarat George Klaus, Presedinte si CEO Epicor“. “Aniversam in aceasta perioada 25 de ani de la infiintare, timp in care am crescut de la statutul de producator de programe de contabilitate, in 1984, la nivelul de a fi recunoscuti drept un leader mondial in domeniul solutiilor software pentru companii, avand peste 20.000 de clienti. De la productie la distributie, de la merchandising pana la punctul de vanzare, de la recunoastere de ordin financiar la analize complexe de business si raportare, folosind tehnologiii Microsoft precum .NET si platforma de servicii Windows® Azure™, noile generatii de solutii Epicor continua sa transforme metode de lucru, facilitand clientilor dezvoltarea mai rapida a afacerilor si cresterea productivitatii”.

Premiantii galei, grupati pe categorii, sunt alesi din peste 2000 de nominalizati, din toata lumea. Distinctia Partenerul anului, sectiunea “Furnizori independent de software: ERP, CRM, ECM, BI, Aplicatii pentru Industrie) este oferita acelui partener global care a demonstrat excelenta in dezvoltarea de aplicatii de business. Premiul este acordat celui mai valoros partener ISV (Independent Software Vendor) axat pe tehnologie Microsoft, pe parcursul ultimului an.

“Microsoft este onorat sa acorde companiei Epicor titlul de partener al anului” a declarat Ross Brown, Vice Presedinte, Solution Partners and ISVs, Microsoft Corp. “Solutiile Epicor ofera optiuni de utilizare presetate sau la cerere, Windows-based sau Web-based, centralizate sau descentralizate, end-to-end sau suite individuale”.

Furnizand aplicatii end-to-end in peste 150 de tari, Epicor este Gold Partner Microsoft si un dezvoltator de aplicatii inovatoare pentru companii, pe baza tehnologiilor Microsoft. Cel mai recent exemplu este suita Epicor 9, lansata in decembrie 2008 si construita pe o arhitectura service-oriented (SOA). Aplicatiile Epicor ofera o multitudine de optiuni de interactivitate cu datele unei companii – prin sistemele Microsoft Office, (Outlook® 2007, Word 2007, si Excel® 2007), Microsoft Office SharePoint® Server 2007, Windows Mobile si altele.

In cadrul colaborarii cu Microsoft, Epicor participa si in numeroase programe de adoptare a tehnologiilor Microsoft, lucrand in prezent pentru aplicatiile Office 14, Silverlight, Visual Studio 2010 si .NET 4.0. Epicor este implicat in consilii Microsoft Partner Advisor, cum ar fi cele axate pe Cloud Services, Global ISV Portals si Connected Systems.

Premiul din acest an urmeaza unei serii de alte recunoasteri oferite de catre Microsoft companiei Epicor in ultimii ani: Finalist “Global ISV of The Year” in 2008 la 2 categorii: Aplicatii de business si Inovatie Tehnologica, finalist al aceleasi categorii in 2004 si 2007, Castigator pentru aplicatia .NET a anului in 2003, castigator pentru solutia ERP a anului in 2001.

Detalii despre premiile Microsoft Worldwide Partner Conference Awards se gasesc la adresa www.microsoft.com/presspass/events/wwpc/default.mspx.

Despre TOTAL PR

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software este un lider mondial de livrare a soluţiilor software de afaceri către industriile de fabricaţie, distribuţie, vânzare cu amănuntul, ospitaliere şi de prestări servicii. Deţinând peste 20.000 de clienţi în mai mult de 150 de ţări, firma Epicor oferă soluţii integrate pentru gestiunea resurselor întreprinderii (ERP), de administrare a relaţiilor cu clienţii (CRM), administrarea lanţului de furnizori (SCM) şi soluţii pentru firme de vânzare a produselor software cu amănuntul, care permit companiilor să se îndrepte spre o eficienţă crescută şi să îşi mărească profitul. Fondată în 1984, Epicor oficiază 25 de ani de inovaţie în tehnologia livrării soluţiilor de afaceri, care oferă flexibilitatea de care au nevoie firmele în vederea creării unui avantaj competitiv. Soluţiilor Epicor li se adaugă o serie completă de servicii post-vânzare oferite clienţilor, având ca rezultat amortizarea rapidă a investiţiei şi un cost total redus al proprietăţi, atunci când se încheie afaceri fie la nivel local, regional sau mondial. Sediul central internaţional al Epicor se află în Irvine, California, cu birouri şi filiale în toată lumea.
Epicor Software Romania
info.ro@epicor.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/total-pr/epicor-a-fost-ales-partenerul-microsoft-al-anului-categoria-furnizori-independenti-de-software-la-nivel-global