O companie de top in domeniul analizei corporatiste pozitioneaza Epicor® drept Vizionar in Cadranul Magic pentru Midmarket

BUCURESTI - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Epicor Software Corporation, unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de software de business pentru companiile mijlocii şi mari şi pentru divizii ale primelor 1000 companii globale anunţă plasarea sa drept vizionar în Cadranul Magic al Gartner pentru Midmarket si ERP (Planificarea Resurselor Intreprinderii).

Acest cadran ia în considerare nevoilor firmelor orientate pe produse şi diviziile întreprinderilor cu 100 până la 999 de angajaţi şi un venit anual între 50 de milioane şi 1 miliard de dolari.

Cea mai cuprinzătoare soluţie pentru midmarket
“Epicor stabileşte continuu recorduri în privinţa inovării tehnologice şi oferă o suită completă de soluţii şi servicii, ce sprijină companiile să-şi crească eficienţa, productivitatea şi atingerea obiectivelor ” a declarat George Klaus, Presedinte şi CEO Epicor.

“Consideram că poziţionarea în acest raport a Epicor drept un furnizor vizionar susţine angajamentul nostru de durată de a oferi clienţilor soluţii flexibile, scalabile, cu un raport eficient cost – beneficiu, mereu în concordanţă cu ultimele tehnologii din domeniu“

În decembrie 2008, Epicor a lansat Epicor 9, care înglobează experienţa de 25 de ani a companiei în furnizarea de software către întreprinderi, într-o soluţie ERP globală de ultimă generaţie.

Epicor 9 este o soluţie ERP avansată şi global configurabilă. Aceasta foloseşte concepte Web 2.0 pentru a oferi utilizatorilor o aplicaţie de business ce permite o experienţă de lucru cu adevărat colaborativă şi productivă.

Pachetele de Aplicaţii conforme unui model sunt viitorul pentru mediul de afaceri
Potrivit Gartner, “O nouă tipologie de aplicaţie, în curs de apariţie, combină procesul de gestiune a afacerii (BPM), arhitectura orientată spre servicii (SOA) şi diverse soluţii, creând ceea ce Gartner numeşte «pachet de aplicaţii ce conduc către un model»
Până în 2013, acest tip de software va deveni un element de mainstream al pieţei aplicaţiilor IT, ceea ce va determina o utilizare a lor mai uşoară, rapidă şi intuitivă”
Cu Epicor 9, instalat deja până în prezent la peste 500 de clienţi, companiile pot să beneficieze de această tendinţă tehnologică, ce va modifica în viitor parametrii pieţei de profil.

Despre Cadranul Magic
Cadranul Magic este o reprezentare grafică a unei pieţe la şi pentru o perioadă specifică de timp. El cuprinde o analiză Gartner privind încadrarea furnizorilor în parametrii respectivei pieţe, aşa cum sunt definite de Gartner. Gartner nu susţine nici un furnizor, produs sau serviciu descris în Cadranul Magic şi nu sfătuieşte utilizatorii de tehnologie să selecteze acei furnizori plasaţi în secţiunea Leaderi a cadranului. Cadranul Magic se doreşte a fi doar un instrument de analiză şi nu un ghid pentru o acţiune specifică. Gartner declină toate garanţiile, explicite sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanţii de vânzare sau potrivire pentru un anumit scop.

Despre TOTAL PR

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software este un lider mondial de livrare a soluţiilor software de afaceri către industriile de fabricaţie, distribuţie, vânzare cu amănuntul, ospitaliere şi de prestări servicii. Deţinând peste 20.000 de clienţi în mai mult de 150 de ţări, firma Epicor oferă soluţii integrate pentru gestiunea resurselor întreprinderii (ERP), de administrare a relaţiilor cu clienţii (CRM), administrarea lanţului de furnizori (SCM) şi soluţii pentru firme de vânzare a produselor software cu amănuntul, care permit companiilor să se îndrepte spre o eficienţă crescută şi să îşi mărească profitul. Fondată în 1984, Epicor oficiază 25 de ani de inovaţie în tehnologia livrării soluţiilor de afaceri, care oferă flexibilitatea de care au nevoie firmele în vederea creării unui avantaj competitiv. Soluţiilor Epicor li se adaugă o serie completă de servicii post-vânzare oferite clienţilor, având ca rezultat amortizarea rapidă a investiţiei şi un cost total redus al proprietăţi, atunci când se încheie afaceri fie la nivel local, regional sau mondial. Sediul central internaţional al Epicor se află în Irvine, California, cu birouri şi filiale în toată lumea.
Epicor Software Romania
tel 021 212 1024
info.ro@epicor.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/total-pr/o-companie-de-top-in-domeniul-analizei-corporatiste-pozitioneaza-epicorr-drept-vizionar-in-cadranul-magic-pentru-midmarket