Lansarea oficiala al lui Call of Juarez Bound in Blood in Romania

BUCURESTI - 27 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, România – 5 mai 2009 - Ubisoft® anunţă lansarea oficială a jocului Call of Juarez: Bound in Blood în cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 30 iulie, la arena laser tag Lasermaxx din Bucureşti.

Fiind continuarea inedită a popularului shooter Call of Juarez, Bound in Blood, relatează aventurile fraţilor McCall premergătoare evenimentelor primului episod. Fanii seriei vor primi explicaţii detaliate despre conflictul dintre cei doi fraţi McCall, Ray şi Thomas, şi vor înţelege cum au ajuns cei doi din fraţi inamici de moarte. Bound in Blood vine cu o serie de inovaţii faţă de episodul precedent, menite să ofere varietate sporită şi o mai mare profunzime jocului. Pentru a afla mai multe despre gameplay-ul cooperativ, despre sistemul de control inovator bazat pe mouse gestures sau despre celelalte noutăţi propuse de joc vă propunem să participaţi la prezentarea ce va avea loc în cadrul evenimentului de lansare.

Deoarece nici un western nu ar fi complet fără duelurile dintre pistolari vă propunem şi două concursuri ce se vor desfăşura la faţa locului.
Primul dintre acestea va fi un LAN party, care vă oferă şansa să demonstraţi că sunteţi cel mai rapid pistolar din spaţiul virtual. Desfăşurat pe 6 calculatoare ultra performante, această întrecere se adresează în special gamerilor.
Call of Juarez este însă un shooter inspirat din celebrele filme „spaghetti western”, care se adresează unui public larg, incluzând nu doar jucătorii, dar şi cinefilii. Astfel ne-am gândit şi la o a doua competiţie care să pună la încercare reflexele, fără contribuţia mouse-ului şi a tastaturii. Astfel participanţii la eveniment se vor putea înscrie în team death match-urile live care se vor organiza în arena LaserMaxx unde vor simţi pe pielea lor cum e să înfrunţi adversarii, cu arma în mână.
Cei mai buni pistolari, atât virtuali, cât şi reali, vor fi răsplătite cu premii substanţiale printre care se numără copii ale jocului pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, tricouri, bandane, stick-uri USB în formă de glonţ şi multe alte surprize.

Astfel, pe 30 iulie, între orele 17:00-19:00, toţi fanii jocurilor sunt invitaţi să asiste la lansarea jocului Call of Juarez: Bound in Blood, la arena lasre tag LaserMaxx România situată la subsolul parcării CityMall (Şos. Olteniţei, nr. 2, sector 4, Bucureşti).

Înscrierea în competiţie şi prezentarea exactă a regulilor se va face la faţa locului. Numărul de locuri participante în concurs este limitat, astfel primii la recrutare vor fi şi primii care sunt trimişi pe „front”.

Pentru mai multe informaţii despre joc vizitaţi pagina web http://callofjuarez.uk.ubi.com/, iar pentru mai multe detalii despre locaţia unde se va desfăşura evenimentul vizitaţi pagina http://www.lasermaxx.ro.

Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse și parteneriate, diversificate și de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări și distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2008-09 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 1056 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

Despre Lasermaxx România
Prima arenă de laser tag din ţară, LaserMaxx România, stabileşte noi standarde în industria de timp liber. Redeschisă în City Mall, pe o suprafaţă de 1000 de mp, LaserMaxx România este prima arenă de laser tag concepută alături de clienţi, aceştia fiind activi chiar în procesul de amenajare, oferind permanent sugestii pentru structura labirintului. Arena de laser tag conţine elemente surprinzătoare: tobogane, labirinturi, muzica vibrantă, fum şi un decor spectaculos. Barul oferă modalităţi dinamice de petrecere a timpului liber: Hockey Table, Wii, Fusbal, LaserSniper, Professional Darts.

© 2009 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Ubisoft, Ubi.com şi sigla Ubisoft sunt mărci comerciale ale Ubisoft Entertainment în SUA şi/sau alte ţări. Anno, Call of Juarez, Techland şi sigla Techland sunt mărci comerciale ale Techland în SUA şi/sau alte ţări. Techland este o companie al Ubisoft Entertainment.

Despre Ubisoft

Lansare de joc
Name Jacint Erdei

E-mail erdei.jacint@ubisoft.com