Oferte speciale First Minute si vouchere de Craciun de la Unique au Monde!

BUCURESTI - 3 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Cu totii stim ca macar vara ar trebui sa ne permitem o vacanta intr-un loc mai indepartat, insa nu intotdeauna este o idee buna sa lasam totul pe ultima suta de metri. Agentia de turism Unique au Monde va propune sa fiti previzibili si sa aruncati un ochi pe ofertele tentante First Minute pentru a va asigura o vacanta in sezonul estival 2013. De asemenea, aveti posibilitatea de a le oferi o vacanta celor dragi prin intermediul voucherelor de Craciun . Mai jos puteti citi cum!

Oferte speciale First Minute si vouchere de Craciun de la Unique au Monde!

Dupa cum probabil stiti, reducerile First Minute sau Early Booking sunt reducerile substantiale aplicate vacantelor achitate cu cateva luni inainte. Acestea ofera clientului posibilitatea de a alege din timp destinatia si perioada in care se va desfasura vacanta la un pret atractiv pe care nu l-ati putea obtine cu cateva saptamani inainte de plecarea propriu-zisa.

Cand ne gandim la vara, cele mai multe persoane se vor gandi la o plaja insorita cu multe umbrelute si eventual dumneavoastra stand pe un sezlong savurand un cocktail, insa pe langa ofertele de vacanta de pe litoralului Turciei, Greciei, Bulgariei exista si vacante destinate unui alt tip de turist, precum circuite culturale in Italia sau chiar circuit special pentru observarea fiordurilor scandinave. Va oferim cateva exemple de oferte First Minute pe care le puteti cumpara de la agentia noastra: 49 de euro pentru 7 nopti de cazare in Halkidiki (reducere de 50%), 97 de euro pentru 7 nopti de cazare in Muntenegru, circuit cultural in Italia de 7 zile cu 435 de euro si daca tot am vorbit de spectaculoasele fiorduri scandinave, le puteti admira timp de 10 zile cu 865 de euro! Acestea sunt doar cateva exemple. Tineti minte, preturile se vor mari, unele chiar peste o luna isi vor pierde reducerea, altele se prelungesc pana in luna martie.

Daca tot vine Mos Craciun in curand, agentia Unique au monde s-a gandit ca fiecare persoana ar vrea sa aiba posibilitatea de a le oferi celor dragi o experienta de neuitat, precum o vacanta, insa din lipsa fondurilor acest lucru este, de cele mai multe ori, imposibil. Insa, prin achizitionarea unui voucher in valoare de 100 de lei, persoana careia i-l daruiti se va bucura sigur de o vacanta, cu garantia ca dumneavoastra o veti plati mai tarziu. Din pretul ofertei se va scadea suma platita pentru vouchere, si anume cei 100 de lei. Aceste vouchere pot fi privite ca un avans pentru vacanta mult visata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/unique-au-monde/oferte-speciale-first-minute-si-vouchere-de-craciun-de-la-unique-au-monde