-
BUCURESTI - 21 aprilie 2016
Painea integrala Chef Gourmand cu seminte, fabricata de Vel Pitar, a fost desemnata castigatoarea trofeului „Painea Anului 2016” la categoria fabricatie industriala in Romania, in cadrul concursului GastroPan.
Painea Chef Gourmand cu seminte a fost lansata la mijlocul anului 2015 si a castigat rapid increderea consumatorilor, intrand in topul preferintelor acestora. Calitatile i-au fost confirmate acum si de profesionistii din domeniul moraritului si panificatiei prin adjudecarea celei mai inalte distinctii - „Painea Anului 2016” - la categoria fabricatie industriala, in cadrul prestigiosului concurs Gastropan.
Echipa Vel Pitar a dezvoltat sortimentul Chef Gourmand Paine Integrala cu Seminte in urma unei analize atente a preocuparilor consumatorilor de paine si a unui studiu al preferintelor de gust ale acestora din care a reiesit interesul ridicat al romanilor pentru produsele sanatoase si gustoase.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 22 octombrie 2008
Vel Pitar a lansat la începutul lunii septembrie a.c. napolitanele Almadolce în două variante de cremă – cacao şi lămâie. Noile produse beneficiază de o reţetă nouă, un ambalaj atrăgător şi de un brand feminin – Almadolce.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 15 octombrie 2008
Ediţia a XVIII-a a simpozionului specialiştilor din industria de morărit şi panificaţie va avea loc în perioada 16 – 18 octombrie 2008, la Căciulata, judeţul Vâlcea. Evenimentul intitulat “Tradiţie şi modernitate în industria de morărit şi panificaţie” se va bucura de prezenţa a 200 de participanţi din sectorul de morărit şi panificaţie.
comunicatul de presa
-
Iasi - 13 octombrie 2008
La începutul lunii octombrie, Vel Pitar Iaşi a pus în funcţiune o nouă linie de panificaţie. Aceasta are o capacitate sporită de producţie şi se înscrie într-un proces de retehnologizare mai amplu al punctului de lucru din Iaşi.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 3 octombrie 2008
După cum a obişnuit piaţa de profil, Vel Pitar vine cu o noutate în acestă perioadă: conceptul de„cozonăcel”, gustarea potrivită pentru cei mici şi pentru cei mari. Creat special pentru copii, Cozonăcelul Vel Pitar - în două sortimente: cu ciocolată şi cu nucă şi cacao, a fost lansat la începutul anului şcolar, pe 15 septembrie 2008.
comunicatul de presa
-
Iasi - 11 august 2008
La începutul lunii iunie a.c., Vel Pitar a relansat biscuiţii sandwich 2B+C, cu crema de cacao şi cremă de lămâie. Biscuiţii sunt produşi de punctul de lucru din Iaşi al companiei Vel Pitar după o reţetă îmbunătăţită, iar ambalajul este complet nou.
comunicatul de presa